2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میکروبیولوژی کارشناسی 

رشته ی خوبی دارین.

برای نوشتن مقاله از الان مطالعات تخصصیتون رو شروع کنید. مقالات انگلیسی بنویسید برای ژونال های خارجی.

دو سه تا مقاله ی خوب تو ژونالای بالا بنویسید یه روزمه‌ی خوب برای خودتون درست میکنید . بعد برای ارشدتون به دانشگاه های خارج از کشور ارسال کنید اونا ببینن روزمه و سواد خوبی دارید برای مقطع ارشد جذبتون میکنن برید تو خارج از ایران درس بخونید.

از الان وقتتونو قدر بدونید خوب دنبال زبان انگلیسی ک مطالعاتتون بیفتید. مثل ما وقتتونو هدر ندید. بهترین زمان برای یادگیری زبان مقطع کارشناسیه. 

۴ سال تلاش کنید بقیه‌ی زندگیتونو عالی رقم بزنید

میکروبیولوژی کارشناسی 

همسرمن استاد دانشگاهه . از دانشجوهاش چندتایی بودن که زرنگ بودن هم زبانشونو یاد گرفتن هم رزومه ی خوبی درست کردن. به کمک همسره من مقالات خوبی نوشتن. الان هر کدوم تو یه کشوری درس میخونن. یکی سوئیس. یکی کانادا

همسرمن استاد دانشگاهه . از دانشجوهاش چندتایی بودن که زرنگ بودن هم زبانشونو یاد گرفتن هم رزومه ی خوبی ...

ببخشید گلم دانشگاه هم مهم کدوم دانشگاه الان درس، میخونم؟