2777
2789
عنوان

درد و دل 😔

89 بازدید | 4 پست

بچه ها امشب با همسرم بحثم شد از اونور میگفت بریم النگو بخریم واست عیدیامم جمع کردم شده ۲ونیم سه تومن بعد مبگفت حقوقمو بدن بریم روش بزاریم بخریم بعد از اونورم مبگه شغلمو میخام عوص کنم هرروز از کارش میناله چون قبلا هم یه گوشواره خریدم یه ماه نشده رفتم فدوختم پول لازم لودیم الانم میگم نه طلاتو میخام نه پولتو خودم با عیدیم مبرم سده کوچولو میخرم ولی با پول خودم هرکاری ام خواستی بکن شغلتو خواستی عوض کن بعدا نگی تو نزاشتی وفلان به جونمم هرروز غر نزن بعدشم حقوقت بمونه شاید پول لازم شدی دیه مجبور نشم طلامو نخریده بفروشم مثه قبل 

بعد اون میگه نه بزا منم پول بزارم بخریم النگو من میگم نمیخام با پول خودم میخرم یه چیز کوچولو لاقل میفهمم ماله خوده خودمه قرار نیس تقی به توقی خورد بفروسمش بحث کردیم اون رفت خوابید منم اومدم اینجا 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

منم الان شوهرمم پول بده یه موقعی واسه طلا ،من نمیگیریم 

ازش چون میدونم فاکتور خریدش خشک نشده باید بفروشمش

بیشتر انگار خودم و مسخره کردم

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم الان شوهرمم پول بده یه موقعی واسه طلا ،من نمیگیریم  ازش چون میدونم فاکتور خریدش خشک نشده ب ...

اره بخدا ادم از اینش میسوزه به خدا گوشوارمو به ضررش بردم فروختم انگشتر نشونمو حلقمو دیه نمیخام صدسال بهم طلا بخره خودم خورد خورد جمع میکنم انقد تو این یه سال وتیم اعصاب خوردی داشتم 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
اره بخدا ادم از اینش میسوزه به خدا گوشوارمو به ضررش بردم فروختم انگشتر نشونمو حلقمو دیه نمیخام صدسال ...

ای که قربون دهنت ،ما یجور قلک حساب میشیم واسشون

واسه خوشحال کردنمون طلا نمیخرن

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....