2777
2789

سه ماهه زایمان کردم ..یه روز خوش ندیدم ..روزایه اول که بی اختیاری مدفوع گرفتم آبروم رفت ..

حساسیت به نخ بخیه داشتم تموم بخیه هام باز شد..برام بهیه نزدن گفتن باید خودش جون بخوره ..الان یه سانت بازه گفتن یا باید عمل زیبایی کنی یا بگی بچه ی بعدی برات بدوزن😭😭..درد کلیتوریس داشتم هی کشیده میشد..تموم لگنم  و دنبالچه م درد گرفت نمیتونستم تا یه ماه به پشت بخوابم..شلی کمر گرفتم نمیتونستم صاف وایسم..

یکم از جف رو یادشون رفت بروارن دو روز پشت هم به اندازه ی نیم ساعت درد زایمان کشیدم ..آخرش خودم و شوهرم متومه شدیم در آوردیم😭

درد شدید مقعد داشتم  و دارم همه ش مجبورم شبا روی شکم بخوابم که دردش تا صبح آروم شه . سرگیجه های شدید گرفتم

نمیتونم بیشتر از ۵ دقیقه وایسم داخل واژنم به شدت درد میگیره باید سریع بشینم ..😭😭رابطه ندارم اصلا

الانم بعد از سه ماه درد مقعد و واژنم خوب نشده ..

امشب با آینه واژنمو چک کردم دیدم دقیقا قسمت بخیه ی داخل یه سری چیزایی شبیه جوش قرمز زده ولی جوش نیستا..دست میزنم درد میاد😭میترسم زگیل باشه ..چیکار کنم خسته شدم از مریضی فک کردم زایمان کنم راحت میشم..کسی مثل من بوده؟ 

این قرمزا چین ؟ خیلی میترسم😭😭..دکترمم یکشنبه ها هست فقط ...

اگه میدونستم اینقدر قراره زجر بکشم میرفتم سزارین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعی که میگن آدم زود سرپا میشه 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خب دکترت بدرد نمیخورده پول جمع کنین ولی نرین دولتی موش ازمایشگاهی بشین

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚