2777
2789

برو کلینیک زیبایی سیب سبز،تازه تاسیسه و قیمتاشو آف زده،تمام دستگاه هاشون جدیدترین مدله و شعبه ی اصلیش تهرانه و همه شهرا شعبه دارن،من برا بوتاکس،لیزر و هایفو رفتم همه خوب بودن.خیابان تالار روبرو بانک صادراته.

من اصفهانم مرکز لیزری که میرم واقعا عالیه از صبوری اپراتور که با دقت و حوصله تمام شات میزنه و رعایت بهداشت بگیر تا محشر بودن دستگاهشون

من که به شخصه تو ۴ جلسه جواب گرفتم موهای نازکمم حتی از بین رفته

پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا درد نداشتم موقع لیزر سوختگی هم  نمیده دستگاهشون به هیچ وجه قوی ترین کولینگ رو داره

خواستم به شما هم معرفیشون کنم چون خیلی راضی بودم

09217870776

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصفهانم مرکز لیزری که میرم واقعا عالیه از صبوری اپراتور که با دقت و حوصله تمام شات میزنه و رعایت ...

اَه، هر کی راجع به اصفهان یه سوال میپرسه، همه تبلیغ تبلیغ. اکثر مرکز لیزرایی که اینجا تبلیغ میکنن دقیقا افتضاح ترینن

اصلا مرکز لیزر که تو بزرگمهره همون کوچه که سرش آبمیوه فروشی داره نرین. فکر کنم اسمش الیسا بود، اصلااااا نرین که افتضاحه من دوسال پیش هزار جلسه رفتم، الان انگار نه انگار. حرومش باشه الهی، بعدا فهمیدم دستگاهاش دست دوم و خرابه، اونایی هم که سالمه برای اینکه به دستگاهش فشار نیاد درجه اش رو کم و یه چیزاییشو خاموش میکنه. دستگاهشم دوئتو هست. هر جلسه هم فقط دنبال کلاه گذاشتن و گرفتن پول بیشتره و خیلییییییی هم دروغگو هستن. مدامم تبلیغ میکنه فقط.

سلام عزیزم ، من و دخترم چهارباغ بالا پیش خانم خسروی میریم اسم مرکزشون بهین لیزره
خیلییی دستگاهشون خوبه فک کنم من ۴ جلسه رفتم تموم موهام از بین رفت ، اپراتوراشونم خیلی با دقت کار میکنن
اگه خواستی پیجشون behin.laser.esfahan بود فک کنم شمارشونم 09130361910