2777
2789
عنوان

مشکل با قرص

149 بازدید | 14 پست

سیستم بدنی من با قرص مشکل جدی داره.هر نوع قرصی.به محض اینکه میخورم گلاب بروتون بالا میارم .بخاطر حساسیت به لاکتوز نمیتونم شیر بخورم و باید قرص کلسیم بخورم ولی اینجوری میشم‌.درد هر چقد داشته باشم نمیتونم مسکن بخورم .مریض میشم میرم دکتر میگم تروخدا آمپول بنویسید یا شربت.واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم .کسی میدونه چه راه حلی وجود داره؟بخاطر میزان اب نیست چون بر میزان آبی امتحان کردم فایده نداشت.

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش دادی ببینی دلیلش چیه دکترا چی میگن

نه بارها به دکتر توضیح دادم مشکلمو ولی فقط میگن اب بیشتر بخور یا مثلا نصف کن قرصو .هرچه میگذره انگار بدتره یعنی قبلا قرص کوچک میتونستم بخورم الان همونم نمیتونم

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

قزصتو با آب میوه خوردی؟

نه با آب.با آمیوه مگه میشه قرص خورذ

نمیشه پودر کنی ؟!

تاحالا امتحان نکردم

اره عزیزم میشه  با شیر نباید دارو خورد  با آبمیوه امتحان کن خوب میشی

👍ممنون حتما ایندفعه امتحان میکنم‌.اخه شنیده بودم یه سری داروهارو نباید با آب میوه خورد

کلسیم جوشان بخور

داروخانه اینجا جوشان فقط ویتامین سی داره انقد که پیشرفتس

پودری کن توی آب ب نظرم خوب بشه امتحان کن شاید جواب داد

قبلا خیلی ریز میکردم حالا ایندفعه امتحان میکنم👍 ممنون 

داروخانه اینجا جوشان فقط ویتامین سی داره انقد که پیشرفتس

از سایت داروکده سفارش بده ارسال رایگان هم داره، مطمن هم هست

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،