2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوتاکس اصللاااا !!! 

من تقریبا درمان شدم در حدی بود که اب از کف دستم میرفت 

غذا با طبع گرم بخور و سردی جات رو کمتر کن 

چای رو کلا حذف کن چای وحشتناک عرق میاره و خیلیا نمیدونن من از وقتی چای نمیخورم عرق دستم از نصف کمتر شده ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بوتاکس اصللاااا !!!  من تقریبا درمان شدم در حدی بود که اب از کف دستم میرفت  غذا با طبع گ ...

واقعا؟

برای منم خیلی عرق میکنه دست و پام آب میچکه ازش مخصوصا وقتی استرس بگیرم 

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

واقعا؟ برای منم خیلی عرق میکنه دست و پام آب میچکه ازش مخصوصا وقتی استرس بگیرم 

مال من انگار کرده بودم توی تشت آب ! اگه استرس داری قرص پرانول هم عالیه برای عرق دست  

الان میزان عرق صفر نشده هنوزم اذیت میشم بانک رفتنی و ... ولی خیلی خیلی کم شده 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

سلام برای زیر بغل توصیه میکنم اگر بو میده عرقت زاج بزنی غالیههههههه بعد حمام بزن بیا بیرون خودت بگیر پودرش کن ولی برای کف دست خودمم دارم دنبالش میگردم یکی نوشته بود صابون گوگرد خوبه میرم میخرم ببینم چجوره