2777
2789
عنوان

به نظرتون چطوری با بچه درس بخونم؟

1822 بازدید | 23 پست

پسرم دو سالو نیمشه خیلی شیطونو کم خوابه به نظرتون چطوری برنامه ریزی کنم روزی چهار ساعت درس بخونم

مامانم نزدیکم نیست کمکم کنه

شبا بخون خب

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر شرایطشو داری پرستار

خودم با وجود بچه کوچیک تونستم دکتری امو بگیرم البته پرستار اگر نبود عمرا میتونستم😐

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

نه درسم تموم شده میخوام دوره ثبت نام کنم برم سر کار استاده گفت روزی چهار پنج ساعت باید تایم بزاری

خب پس کارت راحت تره از خوندن برای کنکور 

بستگی به بچتم داره آروم باشه یا شیطون وقتایی خوابه یا شبا بخون

شب ها میتونی ؟کشش ذهن داری 

صبح ها تایم خوبی هست

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن