2777
2789
عنوان

هروقت میرم بیرون بهم تیکه میندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 52 پست
شماره میدی😂 یا میان‌میگن میدی یا بگیرم وای این جوجه رو  یکی شون امروز میگف وای افتاد برگشتم ...

حالا ما رفته بودیم پاساژ ی پسره داد زد افتاااد برگشتم نگاه کردم گفت قیمتامون افتاااد پایین بیا اینور بازار 😑😂

"کابری قبلا برای دختر خالم بوده و تاپیک های سال 99 برای ایشونه "  دود اگر بالا نشیند کسرشأن شعله نیست /جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است ✨🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم اینقد بیکارن تیکه میندازن 😅

طرف ما که اینجوری نیست هرکی کار خودش و راه خودش میره مطمئن باش اونی ک تیکه میندازه بیکار و کف خیابونی هستش و به همه میندازه شغلش اینه دیگ همه ک نمیشه دکتر و مهندس و...باشن😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

به منم هیشکی نمیندازه اصلاااا،ولی دخترخالم میره بیرون ده نفر بهش تیکه میندازن ،اون خشگله من زشت  ...

دقیقا 😂خدایا حکمتتو شکر 😁❤

"کابری قبلا برای دختر خالم بوده و تاپیک های سال 99 برای ایشونه "  دود اگر بالا نشیند کسرشأن شعله نیست /جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است ✨🌱
من باشوهرم برم اصلا ولی با ی خانوم برم چرا

والا برا من پیش اومده زل بزنن ولی تیکه تاحالا نشنیدم 

امروز با پسرم رفته بودم بیرون مرده بهم گفت جوون جه مامان دافی😑

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم