2777
2789
عنوان

شوهر ماست

413 بازدید | 20 پست

شوهرم اهل محبت زبانی نیست کادو اصلا نمیخره وهمش در حال غر غر هست فقط خرید خونه میکنه لباس هم دق میده اهل بوس وقربون وصدقه رفتن هم نیست ازش خسته شدم طلاقمم نمیده چه غلطی کنم ؟خواهشا پیرو تاپیک های قبلم نگید خیانت خیانت به خاطر بچه ها موندم بعد خیانتش‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدبچه دارشدنم خیانتاش دیگه دوستش ندارم اونم بعدبارداریم علاقه ش ازبین رفت

به درک بزار انقدر خیانت کنه جونش دربیاد منم دیگه برام خیانتش مهم نیست آرزومه بره با زنها من رو نخواد از دلم رفته میدونی مرد بی احساس از چشم میفته زود منم دلم ازش سرد شده دیگه

به درک بزار انقدر خیانت کنه جونش دربیاد منم دیگه برام خیانتش مهم نیست آرزومه بره با زنها من رو نخواد ...

منم دیگه برام مهم نیست بعدبه دنیا اومدن پسرم فقط میخوام پسرم بزرگ بشه باهم بریم ازاین خونه دیگه نتونه ازم بگیردش

شاید اونقدر باهات صمیمی نشده که همه انرژیش رو بزاره اگه نگاه به رفتارای خودت کردی و دیدی هیچ نقصی و کاستی توش پیدا نمیشه اونموقع باید بفهمی که یجای کار میلنگه

منم دیگه برام مهم نیست بعدبه دنیا اومدن پسرم فقط میخوام پسرم بزرگ بشه باهم بریم ازاین خونه دیگه نتون ...

من دیگه بچه ها رو هم نمیخوام مال خودش حتی مهریه هم نمیخوام ازش

شاید اونقدر باهات صمیمی نشده که همه انرژیش رو بزاره اگه نگاه به رفتارای خودت کردی و دیدی هیچ نقصی و ...

نه نمیتونیم صمیمی بشیم باهمدیگه اون نمیخواد باهام کامل قاطی بشه مثلا۱۲ ساله زنش هستم ولی اون اصلا نذاشته متوجه بشم که چقدر دوستم داره اصلا نمیدونم دوستم داره یا نداره

نه نمیتونیم صمیمی بشیم باهمدیگه اون نمیخواد باهام کامل قاطی بشه مثلا۱۲ ساله زنش هستم ولی اون اصلا نذ ...

خب پس اگه از اول اینطور بودین پس نقص رابططون از پایه بوده