2777
2789
الهی منو بکشه وای بیچاره شدم من شب نوزدهم خوب دعا نکردم نمازم نخوندم  

خدانکنه اشکال نداره از الان دعا کن هر دعا و خواستتم درجهت رضایت خدا و امام زمان باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ احتمالی وجود نداره،به قول پیامبر که از ایشون روایت شده،چی میشه همه ی این سه شب رو به مناجات و احیا بگذرونین.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فک‌کنم شب آخر چون تقدیر دیگه تایید شده و به دست امام زمان امضا میشه ، انشاءالله واسه هممون اتفاقای خوب رقم بخوره 

میگن حتی اگه تا شب ۲۲ هم گناه کردی زود توبه کن تا شب ۲۳ عمل گناهت پاک بشه و تقدیرت قشنگ بشه

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
روایته شب 19تقدیرمیشه شب 21امضا میشه و23تثبیت میشه

🥺🥺🥺🥺

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

خانمها من یادم نبود امروز یه عالمه موزیک گذاشتم گناه داره🥺

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

💚امام صادق (ع) فرمودند :

مقدرات در شب نوزدهم ماه رمضان تعیین

در شب بیست و یکم تایید 🍃

و در شب بیست و سوم امضا می شود ✍

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم