2777
2789
الهی منو بکشه وای بیچاره شدم من شب نوزدهم خوب دعا نکردم نمازم نخوندم  

خدانکنه اشکال نداره از الان دعا کن هر دعا و خواستتم درجهت رضایت خدا و امام زمان باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ احتمالی وجود نداره،به قول پیامبر که از ایشون روایت شده،چی میشه همه ی این سه شب رو به مناجات و احیا بگذرونین.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فک‌کنم شب آخر چون تقدیر دیگه تایید شده و به دست امام زمان امضا میشه ، انشاءالله واسه هممون اتفاقای خوب رقم بخوره 

میگن حتی اگه تا شب ۲۲ هم گناه کردی زود توبه کن تا شب ۲۳ عمل گناهت پاک بشه و تقدیرت قشنگ بشه

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
روایته شب 19تقدیرمیشه شب 21امضا میشه و23تثبیت میشه

🥺🥺🥺🥺

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

خانمها من یادم نبود امروز یه عالمه موزیک گذاشتم گناه داره🥺

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

💚امام صادق (ع) فرمودند :

مقدرات در شب نوزدهم ماه رمضان تعیین

در شب بیست و یکم تایید 🍃

و در شب بیست و سوم امضا می شود ✍

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم