2777
2789
عنوان

فوری

72 بازدید | 7 پست

بچا میخام برا زندگیم آیندم اینک منتظر عشقم بمونم درسته یا ن تو این شب استخاره بگیرم ولی بلد نیستم میشت راهنماییم کنین🥺💔🙏

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

سلام. خانومی اون آدم اگر ادم درست و با خداییه و معیارهاتون درسته، دعا کنید اگر به صلاحتون هست خدا ازدواجتون رو جور کنه و توکل و توسل کنید.

ولی در کل همه دعاهاتون این نباشه، عافیت بخواید برای تمام مسلمانها و خودتون و قبل هردعایی سلامتی و فرج امام زمان(عج)

التماس دعا💚

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. خانومی اون آدم اگر ادم درست و با خداییه و معیارهاتون درسته، دعا کنید اگر به صلاحتون هست خدا از ...

خسته شدم نمیدونم باید چکار کنم از خدا راهنمایی میخام ولی بلد نیستممم💔😭😭

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
خسته شدم نمیدونم باید چکار کنم از خدا راهنمایی میخام ولی بلد نیستممم💔😭😭

خواهر جان بلد شدن نمیخواد اصلا

خدا اونیه که از ته دل ما با خبره

هرچی تو دلتونه به خدا و اهل بیت(ع) بگید

خودتون رو زندگیتون رو بسپارید دست خدا و اهل بیت(ع)

و یک توصیه خواهرانه، امشب یک عهدی با خدا و اهل بیت(ع) ببندید

حالا اون عهد چی باشه بستگی به هرکسی و نقطه ضعفهاش داریکی میگه اخلاقم تنده

یکی میگه حجابم ضعیفه

یکی میگه فیلمهای نامناسب نگاه میکنم و...

عهد ببتدید بگید کمک کنید فلان بدیهارو گناهارو ترک کنم، خودتون هم کمک کنید و نجاتم بدید از سختی ها

هرچی خیر میدونید سر راهم قرار بدید که سعادت ما تو همونه

امشب زیاد دعام کنید خواهر منم دعاتون میکنم هرچند نالایقم اما دعا در حق هم واقعا اثر داره

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
خواهر جان بلد شدن نمیخواد اصلا خدا اونیه که از ته دل ما با خبره هرچی تو دلتونه به خدا و اهل بیت(ع) ...

خدا خیرت بده عزیزم انشالا همیشه دل مهربونت شاد باشه 

خب اخه من میترسم امیدوار باشم بعد یهو ناامید شم 💔😭

من قبلا عهد بستم هنوزم سرشم امشبم یکی دی میبندم 

خدا خیرت بده عزیزم انشالا همیشه دل مهربونت شاد باشه  خب اخه من میترسم امیدوار باشم بعد یهو ناا ...

توکل یعنی چی خواهر؟

یعنی از کسی عیر خدا نترسی(چون عادله و در واقع ترس از انجام گناهه) و به کسی غیر خدا امید نداشته باشی.

باید بسپتریم خودمون رو دست خدا، و یقین داشته باشیم که همه چیز دست خودشه و به همه چیز قادره و مهربان ترینه و میدونی تو دلمون چی میگذره

پس اگر صلاحه رسیدن به خواسته، با دعای درست و راه درست که دین نشون داده میده

و اگر صلاح نباشه در عوضش یکجور دیگه میده

به قول آیت الله فاطمی نیا ره یا تو دامنت میریزند یا تو حسابت

ما وظیفمونه مشکلمونو بکیم و بگیم خدایا هرطور صلاح میدونی نجاتم بده و یقین داشته باشیم که نجات میده

ان شاالله که به زودی حل میشه عافیت دو دنیا نصیبتون بشه.

توکل یعنی چی خواهر؟ یعنی از کسی عیر خدا نترسی(چون عادله و در واقع ترس از انجام گناهه) و به کسی غیر ...

عزیزمی ولی میدونی من تو گذشته ب اون شخص بدی کردم ینی خیلی زخم زبون بش زدم برا همین میگم خدایا غلط کردم ی فرصت دوباره بم بده جبران کنم براش 🥺💘