2777
2789
عنوان

چقدر بده بچه بندازی

369 بازدید | 17 پست

رها کنی وسط کوچه نه برنامه ای نه چیزی

حتما پدر مادرشون الان توی شپروتن

آخه این وقت شب دختر بچه و پسربچه بیرون باشن چرا. کوچه رو گرفتن روی سرشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما قبلا توی یه کوچه بودیم همینجوری بود.مث بمبئی بود غروب کلی بچه از در و دیوار میرفتن بالا😂

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
واقعا منم همین سوال برام خیلی پیش آمده  امروز یک بچه باور کن دوساله که به زور راه می رفت تو خی ...

همین بچه اگر میرفتی مادرش رو میدیدی باور کن مد روزترین لباس و آرایش رو داره

بی فکرن 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چرا من از کوچه های اینجوری خوشم میاد؟حس خوبی میگیرم  کوچه ی ما پرنده پر نمیزنه هیچ بچه ای نمیا ...

ما که آپارتمانیم ۱۵ طبقه هر طبقه ۸ واحد.. یه واحدم خالی نیست ولی اصلا پرنده پر نمیزنه.. یه بچه هم نمیبینم.

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چرا من از کوچه های اینجوری خوشم میاد؟حس خوبی میگیرم  کوچه ی ما پرنده پر نمیزنه هیچ بچه ای نمیا ...

ما هم محله ی آرومی داشتیم متأسفانه زمین مفت دادن به یه عده ... که نمی‌گم چه شغلی حالا

از اون روز با کل دودمان حل و پلاس پهن کردن اینجا چون محله خوبی بود واگذار کردن بهشون 

ماشاالله دولت همه جانبه حمایتشونم می‌کنه بچه عین گربه می زان رها می کنن

ما که آپارتمانیم ۱۵ طبقه هر طبقه ۸ واحد.. یه واحدم خالی نیست ولی اصلا پرنده پر نمیزنه.. یه بچه هم نم ...

ماهم کوچمون پر ساختمونه ولی بچه ها نمیان بیرون اصلا.فکر میکنم چون بچه ها مثل قدیم سرگرمیشون کوچه و بازی نیست سرشون تو گوشی وpsهست همشون

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕