2789
عنوان

خانماا کمکک😢

155 بازدید | 25 پست

سلام نماز روزتون قبول 

من باردارم34هفته و چهار روزم امروز بودم مرکز بهداشت شهرمون برای اولین بار رفتم پرونده باز کنم برای بچم 

ازمایش قند بیست و چهار هفتگیمو دید بود116ناشتا

من بعدش یه کوچولو رعایت کردم دوباره هفته بعدش آز دادم شد114که آزمایشگاه رنجش115بود اون آزمایشی ک دادم 

امروز بهم گفت قندت بالاس شوهرم یه چی بهم گفته بود خندم گرفت با خنده گفتم اره بالاس 

انگار شاکی شد گفت چقد ریلکسی دیابت باعث خفه شدن جنین میشه مراقب باش بچت ت شکم خفه نشه گفتم وزنش ک زیاد بالا نیست میگه ربطی به وزن نداره دیپم با خنده گفتی قندم بالاس خواستم بگم نگران باشی یه نفر میشناختم روز زایمانش بچش ت شکم مرد 

از وقتی اومدیم دارم میمیرم از نگرانی چیکار کنم؟ 💔💔

الان این استرس و نگرانی که براش بدتره

اگه رعایت کنین چیزی نمیشه

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهت میگم چیکار کن

برا همیشه دیگه بهداشت نرو

فقططططط کارشون ترسوندنه

منو فامیلام و دوستام هممون تجربه ی تلخ از بهداشت داریم

ولشوووون کن

محل نده

بمون زیر نظر متخصص

اگر برهنگی تمدن است،پس حیوانات از همه متمدن ترند! "شهیدمطهری"
بهت میگم چیکار کن برا همیشه دیگه بهداشت نرو فقططططط کارشون ترسوندنه منو فامیلام و دوستام هممون تج ...

اخه میگن ک واکسن بچه میاد یا قد و وزنش همه رو باید ببرم بهداشت😥

اخه نمیخورم چیزای قندی 

پس فقط استرس بهتون داده؟

خب باید میگفت چیکار کنین که قندتون بالا نره.رفتین دکتر بهش بگین

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

نگران نباشید 

الهی به حق همین شب ها نی‌نی نازتون رو صحیح و سالم بغل میکنید و خوش قدمه براتون 

در این مورد به نظرم با پزشکی که تحت نظرشون هستید یا کلا یه پزشک خوووب مشورت کنید و به این مرکز بهداشت های سطحی بسنده نکنید 

چون حرف یسری آدما فقط واسه آدم نگرانی میاره که خودش خیلی مخربه 

شیرینی نخور ،نون و برنج و ماکارونی نخور،نون جو خوبه،سیر بزن ب غذاهات،شوید با ماست خوبه،کدو سبز خوبه،دستگاه قند خونگی داشته باشی هرروز چک کنی و رژیم رعایت کنی چیزی نمیشه،منم دوتا بارداریهام فشار بارداری داشتم با رعایت رژیم کنترلش میکردم ،اگر نتونی کنترل کنی بهت داروی قندخون میدن

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!