2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگش شدم:)))

224 بازدید | 8 پست

راهی هست برگرده؟:) برگرده و آدم شده باشه ؟ پشیمون باشه؟:!)) 

پریشب خیلی پیش خدا گریه کردم گفتم خدایا اون همه کاری کرد چرا خوشحال تر از دیروز زندگی می‌کنه و من لبه اینم خودمو بکشم و دوساعت بعد دختر خالم شیفت بود بهم پیام داد اکست تصادف کرده اینجاس خیلیم چیزیش نشده بودولی خب از نگرانی مردم 

امروز بعد از ظهرم ی خواب مزخرف دیدم بدتر از قبل دلم براش تنگ شده:)

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو اون آیناز نیستی ک همسرت پزشک بود؟

نه عزیزم من مجردم...

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
اگه رابطتون تاکسیک بوده چرا باید بخوای بهش برگردی:)  رنجوندن خودت رو دوست داری؟

همه چی تاکسیک بود ولی من بودم 

عصبی میشد بهم فحش میداد ولی من بودم براش 

پیش دوستام غیبتمو میکرد ولی من بودم براش 

اولین آدم زندگیم بود من هزارمیش بودم ولی من بودم براش 

بهم خیانت کرد رفت با دوستم ولی من بودم براش با اینکه اون نبود 

چون میدونست همیشه هستم ازم استفاده کرد و وقتی فهمیدم با ی دوست دیگمه ب دختره گفتم و ولش کرد ولی اون بجای عذرخواهی گفت ازت متنفرم:)

بار اخر گفت تو دست همه شهر بودی برو خودتو بکش مرده و زنت برام فرق نداره من فقط اشک تو چشام حلقه زد گفتم با وجود اینکه خواهر داری ب خودت اجازه میدی ب منی ک کاری نکردم اینجوری میگی؟ گفت هیچ ارزشی برام نداری گمشو و من گفتم منم ازت متنفرم 

ولی خب نمیتونم از مغزم بیرونش کنم باگ زندگیم اینه نمیتونم از کسی متنفر باشم:)

همه چی تاکسیک بود ولی من بودم  عصبی میشد بهم فحش میداد ولی من بودم براش  پیش دوستام غیبت ...

نمیگم ازش متنفر باش 

ولی انقد خودت رو خوار و خفیف نکن

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
امیدوارم زودتر سلامتی شو به دست بیاره. خوب و پشیمون شه ، برگرده پیشت تا خوشحال بشی.

:) مرسی 

ولی ولم کرده... نمیاد