2777
2789
عنوان

شب قدر

65 بازدید | 6 پست

انشالله هرکس این تایپکو میبینه حاجت روا شه به حق این شب عزیز❤️🌈یه عزیزی میگفت دعایی که در حق دیگران کنی چندبرابرش به خودت برمیگرده و دعایی که دیگران درحقت کنن حقه🙂♥️❤️

❤«امام موسی‌كاظم(علیه‌السلام)»:❤

هر کس برادر دینی خود را غیاباً دعا کند از عرش (خدای باعظمت) به او ندا می‌رسد: صد هزار برابر (آنچه برای برادر خود خواستی) به تو عطا گردید!

دوستان حاجت سختی دارم خیلی متوسل شدم و دعا کردم چله برداشتم میشه دعام کنید حاجت روا شم و بهش برسم🙂لطفا درحد توانتون حتی شده یک صلوات ازم دریغ نکنید ♥️لایک کنین یا تعداد ذکری که خوندین بگین منم بخونم براتون❤️🌹💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلوات فرستادم عزیزم 

میشه بنیت بسلامتی باردار شدن همه منتظرا و بسلامتی باردارشدنم و بچم سالم باشه و اهل صالح و جنسیتش همونی باشه که همسرم و خودم میخوایم، یک صلوات مهمونم کنید دوستان عزیزم♥️ خدا خیرتون بده الهی

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️