2777
2789
شامپو مناسب میزنی؟ پوست منم چربه، شامپو ضد شوره فری سولفات برای موهای چرب نیزنم یه بار ،بار دوم شام ...

منم یه روز درمیون حموم میرم شامپو لایتنس کراتین آرگان میزنم

Brilliant woman
منم یه روز درمیون حموم میرم شامپو لایتنس کراتین آرگان میزنم

تا حالا عوض کردی؟

من قبل این شامپو

شامپو کراتینه فور اور میزدم با اینکه شامپوی خوبیه و گرونه به موهام نساخت و ریزش داشتم

چون شامپو کراتینه ها فری سولفاتن قشنگ چربی سرمو تمیز نمیکرد و ریزش داشتم، الان یبار شامپو ضد شوره برای موهای چرب فری سولفات درما لیفت میزنم یبار هم شامپو کراتینه کامن

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا عوض کردی؟ من قبل این شامپو شامپو کراتینه فور اور میزدم با اینکه شامپوی خوبیه و گرونه به مو ...

نه بهتر از هر شامپوییه ویتامینم کم شده چون ناخونام زیاد می‌شکنه وکنار ناخونم زخم میشه استرس کنکورم دارم

Brilliant woman
نه بهتر از هر شامپوییه ویتامینم کم شده چون ناخونام زیاد می‌شکنه وکنار ناخونم زخم میشه استرس کنکورم د ...

خب میدونی دلیلشو دیگه عزیزم

یه ازمایش بده یه مولتی برات بنویسه دکتر مصرف کن

برا ارامشتم باز دمنوش و عرقیجات گیاهی خوبه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂