2777
2789
منم عید انجام دادم الان باز موهام داره وز می شه. مراقبتهای بعدشم کامل انجام دادم. 

دروغه میگن یه سال و شش ماه

من انجام دادم گفتم واقعیتو بگو چقدر ماندگاری داره

گفت راستشو بگم سه چهار ماه هرجا هم میگن یه سال دروغه

اونم چون منو میشناسه همه کراتین و کارای دیگمو اونجا انجام میدم راستشو میگه

به مراقبتم نیست

به خدا ماسک موها و شامپو های حمام و بعد حمام و روغن ها و سرم ها و رسیدگی هایی که من میکنم و هیچکس نمیکنه

بازم به سه ماه نرسیده اثرش رفت

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام صاف بود سه ماه قبلش کراتین کرده بودم

بوتاکس کردم جون بگیره و نرم و سالم بشه برای صاف شدن نکردم

که اونم فقط یکی دو ماه اول خوب بود و اثرش رفت

گول حرفای نی نی سایتیا رو هم نخورین یه سریاشون کراتین کارن تبلیغ الکی میکنن 

منم انقدر اینجا گفتن خوبه فلانه باور کردم رفتم

الکی پول دور ریختن بود

همون پولو به نظرم روغن ارگان و سرم موی جوجوبا و ماسک موی کراتینه و روغن الوئه ورا اینا بخری بزنی موها بعد یه مدت خیلی سالمتر میشه

الان من اینکارو میکنم راضیم

میخوام ضخامتش بیشتر شه

روغن رزماری اصل بگیر دو ساعت قبل حمام بزن پوست سرت، بعد حمام هم خوده رزماریو داخل یه لیوان اب بجوشون تا برگاش نرم و پر رنگ بشه حدود ده دقیقه یه ربع، بعد اونو به کف سر و ساقه موهات اسپری کن

هم رشد رو زیاد میکنه هم پر پشت میکنه هم از ریزش جلوگیری میکنه و موهارو تقویت میکنه

برای نرمی ابریشمی شدن هم روغن ارگان سرم موی جوجوبا  و روغن نارگیل و روغن یا سرم روغن الوئه ورا هم نرم میکنه هم ابرسانه

فقط روغن نارگیل و رزماری چربن قبل حمام بزن قرنطینه کن دو ساعت بعد حمام روغن ارگان یا سرم مو جوجوبا عالیه

روغن رزماری اصل بگیر دو ساعت قبل حمام بزن پوست سرت، بعد حمام هم خوده رزماریو داخل یه لیوان اب بجوشون ...

مرسی عزیزم اتفاقا امروز رزماری جوشوندم تو حموم زدم 

مبینا رو تو اینستا فالو داری؟😂

Brilliant woman

بخوای با این چیزا حال موهاتو خوب کنی هر سه چهار ماه باید بری پروتیین تراپی و پلکس تراپی و کوکتل تراپی چندین بار و ادامه دار تا به نتیجه دلخواه برسی

کلا تو ایران بخاطر اب خراب پر از کلر که ما باهاش استحمام میکنیم موها خراب میشن

حالا هرچقدرم شامپو عالی بزنیم و بهترین ماسک موها رو استفاده کنیم

تا یه درصدی میتونیم ضرر رو جبران کنیم و باید ادامه دار باشه

اصلا این انتظارو نداشته باش که با یه بار بوتاکس و پروتیین و ... تا ابد درست بمونه موهات

مرسی عزیزم اتفاقا امروز رزماری جوشوندم تو حموم زدم  مبینا رو تو اینستا فالو داری؟😂

فدات شم🥰

نه گلم مبینا کیه؟

میگم که انقدر میرم پیش این ارایشگرم دیگه باهاش رفیقم کلی از این اطلاعات میگیرم ازش😁

مرسی عزیزم اتفاقا امروز رزماری جوشوندم تو حموم زدم  مبینا رو تو اینستا فالو داری؟😂

خودم گرفتم همشونو واقعا هم تاثیرشونو دیدم

منو و زنداداشم و دوستم تقریبا با هم کراتین کردیم

اون فقط همون ماسک مو و شامپو رو میزنه

من روغن تراپی هم میکنم موهای من خیلی سالمتر و نرمتر از موهای اوناست

الان اونا هم نتیجه رو موهای من دیدن رفتن همین روغن ها و سرم ها رو گرفتن

خودم گرفتم همشونو واقعا هم تاثیرشونو دیدم منو و زنداداشم و دوستم تقریبا با هم کراتین کردیم اون فقط ...

اخه من موهام ماشالا خودش عین چی روغن تولید می‌کنه سر همینم ریزش دارم تاحالا فقط ارگان و جوشونده رزماری استفاده کردم 

Brilliant woman
اخه من موهام ماشالا خودش عین چی روغن تولید می‌کنه سر همینم ریزش دارم تاحالا فقط ارگان و جوشونده رزما ...

شامپو مناسب میزنی؟

پوست منم چربه، شامپو ضد شوره فری سولفات برای موهای چرب نیزنم یه بار ،بار دوم شامپو کراتینه میزنم

هر یه روز در میون هم حمومم

اخه من موهام ماشالا خودش عین چی روغن تولید می‌کنه سر همینم ریزش دارم تاحالا فقط ارگان و جوشونده رزما ...

این قرص هم واسه ریزش عالیه ،شاید کمبود ویتامین داری که ریزش داری عزیزم

قرص فولیکوژن

عالیه

شوره، استرس، شامپو نامناسب اینا هم باعث ریزش میشن