2821
2789
عنوان

بدن درد

273 بازدید | 6 پست

سلام خانما خوب هستید؟

نماز و روزه هاتون قبول و التماس دعا

خانما مادرم بدن درد شدید داره بخصوص وقتی کوچیکترین سرمایی بهش بخوره به هیج عنوان نمیتونه جلوی باد کولر بشینه و یا حتی وقتی زمستون میشع باید ۳ تا شلوار پشمی بپوشه ۱۲سال پیش دکتر رفت یبار بهش گفت عضلاتش ضعیفن ولی هر چی دارو میخوره و دکترای متفاوت درمان نمیشه کسی هست اینطور مشکلی داشته باشه اطافیانش و یا دکتر خوبی مربوط با عضله میشناسید آخه خیلی اذیته گاهی اوقات شب تا صبح نمیخوابه؟😔

مفاصلش درد میگیره؟

والا مثلا اوایل قسمت باسنش بود فقط ولی الان بازوهاش هم هستند حتی گوشت بدنش شل شده و از درد بدنش لاغر شده اوایل که نواحی کمتری درگیر بود دکتر بهش گفت جاهایی که درد میکنن لاغر تر شده یعنی درد شدید باعث لاغریش شده 

دکتر نگفت مفاصل گفت عضلاتش ضعیفن ولی هیچ دکتری درمانش نمیکنه نمیدونیم چکار کنیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا مثلا اوایل قسمت باسنش بود فقط ولی الان بازوهاش هم هستند حتی گوشت بدنش شل شده و از درد بدنش لاغر ...

درسته من شک کرده بودم به روماتیسم مفصلی چون بدن درد میاره و در اثر سرما شدت میگیره ولی اگه مفاصلش درد نمیکنه پس روماتیسم نیست

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

درسته من شک کرده بودم به روماتیسم مفصلی چون بدن درد میاره و در اثر سرما شدت میگیره ولی اگه مفاصلش در ...

انقدر آزمایش میده و دکتر میره والا دیگه نمیدونیم چکار کنیم شاید قبلا آزمایش روماتیسم داده باشه ولی باز بهش گفتیم رفته آزمایش روماتیسم داده تا جوابش بیاد هیج دکتری سردرنمیاره خیلی ناراحتشم دعا کنید خوب شه 😘

انقدر آزمایش میده و دکتر میره والا دیگه نمیدونیم چکار کنیم شاید قبلا آزمایش روماتیسم داده باشه ولی ب ...

انشالله زود تر خوب بشن🙏🙏

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز