♡ با ادم حسابی تو سنی ک درک کنی ازدواج بچه بازی نیس
♡خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆ تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔ بر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
من مجردم، اما ازدواج زمانی مناسبه که آمادگی داشته باشی از همه نظر روحی روانی ...سن خاصی نداره از ۲۰ به بعد واما آدمی که از نظر شخصیتی متعادل مودب موقر تحصیل کرده باشد
برای دخترتوسن ۲۴یا۲۵ وبرای پسراز۲۸تا۳۲ و باآدمی که برای ازدواج خودش پیش قدم نشه به خانوادش بگه. این یعنی هم خانواده داره هم باحیاست یاحداقل ملاحظه داره.و جای اینکه به پول و خونه گیربدین به اخلاق و رفتارش و کاری بودنش توجه کنین.من خودم بایه همچین آدمی ازدواج کردم اولشم هیچی نداشت حتی به اندازه ی یه مسافرتم پس اندازنداشت ولی ازلطف و رحمت خداالان سر۶سال همه چی داریم چون آدم بوده طرفم چسبیده به کاروزندگیش
برای دخترتوسن ۲۴یا۲۵ وبرای پسراز۲۸تا۳۲ و باآدمی که برای ازدواج خودش پیش قدم نشه به خانوادش بگه. این ...
اما از نظر من ادمی ک نتونه برای مهم ترین تصمیم زندگیش فردی رد انتخاب کنه خیلی بی عرضه اس
من دوس دارم با مردی ازدواج کنم ک عاشقم بشه و با جربزه باشه و خودش منو انتخاب کنه
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺