بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قشنگ کافی بود؟ کلا چند کیلو مرغ بود و چه مقدار برنج؟
ببخشید میپرسم منم قراره مهمونی بدم این تعداد حدودا واسه همون میپرسم
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
مرسی مهربون برام دعا کن خدا به دلم ارامش بده حال دلم خوب نیس از دو نفر کینه دارم بدجور اذیتم کردن میخوام امشب نفرینشون کنم اما بازم میگم واگذار کردم به خدا
دعام کن
دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است
مرغ هام یک و سیصد گرم بود هر کدوم برنجم یه کیسه گزاشتم خاطره تو به بار مصرف قراره بکشم فیکس ...
عکسا واسه من باز نشد. واسه هر نفر چه قدر مرغ میزاری؟مرغ هارو ۸ تیکه کردی؟
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
حتما عزیزم اتفاقا تازه ازمسجد اومدم برات صلوات میفرستم نفرین نکن دو سر داره عزیزم خدا خودش می ...
دستت درد نکنه الهی که حاجت روا بشی
اتفاقا برا همین نفرین نمیکنم وگرنه دلم خونه ازشون امروز چقد بخاطر اذیتاشون گریه کردم نمتونم بلاهایی که سرم آوردن رو فراموش کنم فقط خدا میتونه بهم کمک کنن
دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است