2777
2789
برا ماهم اصلا نمیدن چون اپارتمانیم یه نفر فقط داد حلوا😬

اره همین اپارتمانیا اینجورین,محله قبلیمون مسجد بود وخونه ویلایی,کاش بازم برگردیم همونجا خونه بسازیم

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌وای ۶۰ نفر  کجا میخوای جاشون بدی ؟خونت بزرگه ؟ چجوری میخوای پذیرایی کنی ؟ برنجت رو کجا بار ...

دوطبقه س خونمون

زنونه مردونه ش کردم

خواهربرادرای خودم و شوهرم و گفتم 

برنجو سه دم گذاشتم😅

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
لیوان چیه واس ما لاتی بریز لاتیییییبیی

باشششششه حالا چون توی یه کاریش میکنم 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
دوطبقه س خونمون زنونه مردونه ش کردم خواهربرادرای خودم و شوهرم و گفتم  برنجو سه دم گذاشتم😅

خدا قوت 

واقعا خسته نباشی 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
دوغ میخواد  هوس دوغ کرده

نوشابه بهش بده 

خانوما لطفاً هر وقت پرسبدم دوغ میخواین یا نوشابه همه بگین نوشابه

دوغ کمه باس به خودمون برسه😂

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
😂مگه شما کجایید اینجا معمولا میدن بحث یبار دوبار نیس بیا😂

خدایی؟!!

خوشبحالتون ما یزدیم گلم بعضی محله ها زیاد میارن براشون اما محله ما تفم کف دستمون نمیدازن😂😂😂

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
نوشابه بهش بده  خانوما لطفاً هر وقت پرسبدم دوغ میخواین یا نوشابه همه بگین نوشابه دوغ کمه باس ...

خدا نکشتتت 🤣

اره نون خ بود یادم نبود