2777
2789
عنوان

بارداری

53 بازدید | 5 پست

خانما من میخواستم اقدام کنم برای بارداری.‌

این مدت هم مرتب اسید فولیک دوفامدواینجور چیزا مصرف کردم وچکاب هم انجام دادم..به جز سونو که به دلایلی نمیشد بدم‌‌.

خلاصه گفتم این ماه اقدام کنم..اون روز گفتم برم چکاب برای دندونا هم که اون زمان اذیت نشم..

رفتم دیدم ۴تا عصب کشی دارم😭

یکیش راانجام دادم یک هفته تقریبا ازدرد به خودم میپیچیدم‌..وچون ماه رمضان نمیخوام برم انجام بدم.. 

ولی چون میخواستم اقدام کنم موندم چه کنم..اگه بخوام بزارم تا بعداز درست کردن دندونام تقریبا یک ماه دیگه باید اقدام کنم..وازطرفی چون ماها خیلی مشکل نازایی توی خانوادمون داریم..نمیخوام هی به تعویق بندازم ..چون دکتر گفت بعداز خوردن یک ماه از قرص ها باید اقدام کنی..

اگه باردار هم شدم..توی دوران بارداری عصب کشی مشکلی داره؟

اره تو بارداری عصب کشی انجام نمیدن‌ یه ماه ک چیزی نیست اپل دندونام درست کن بعد اقدام کم چون اگه دندو ...

ازطرفی هم شاغلم..واسه همین یه دونه عصب کشی یک هفته داغوووووون شدم برای اون سه تای دیگه چه جوری تحمل کنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازطرفی هم شاغلم..واسه همین یه دونه عصب کشی یک هفته داغوووووون شدم برای اون سه تای دیگه چه جوری تحمل ...

مگه قبل از اینکه بری دندون پزشکی دندونات درد میکردن؟

ببخشیدا چند وقته ازدواج کردین؟

نه درد نمیکردن.. فقط یکیشون درد میکرد. یکسال وخورده ای

اگه فکر می‌کنی تو دوران بارداری اذیتت نمیکنه اقدام کن 

حالا شما اقدام کن شاید اصلا این ماه نگرفت البته خدای نکرده

من خودمم واکسن میزنم دوز سومش شهریور ماهه‌ ولی می‌خوام اقدام کنم شاید اصلا نگرفت تا اون موقع حداقل میفهمم مشکلی اگه هست درمانش میکنم