2777
2789
عنوان

بچه ها نخندین ها💔

346 بازدید | 33 پست

دیشب داشتم ظرف میشستم 🫥

بعد اومدم آشغالارو بذارم پایین پام تو سطل🤐

خم ک شدم پیشونیم محکم خورد لبه قابلمه 😫🤣

انقدر دردم گرفت چشام سیاه رفت و مث چی تهوع گرفتم و آب قند بعدشو بالا آوردم گلاب تو سر و روتون🤣🤣🤣

حالا کبود شده ورم کرده اون لحظه اصلا عقلم نرسید یخ بذارم 

چیکار کنم زود خوب شه🫣🤣

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش خوب میشه

خیلی تابلوئه میخوام برم میمونی🫣

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻

حالا بذار

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

سالمی الان؟؟؟؟  الان دیگه نمیشه کاریش کرد ، 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
خندم نیومد بیشتر دردم اومد  الان خوبی؟

قربونت بشم مهربون🥹چ میشه کرد از دیشب همش ولو میشم اینور و اونور میخوابم🤣

وای🙁😂😂

🤣😫

خیلی تابلوئه میخوام برم میمونی🫣

چ مهمونی؟ 

گریم کن خودتو 

اول یکم رژ گونه قرمز بزن بعدش کانسیلر بعدش کرم پودر بعدش پنیکیک بعدش هم کرم پودر  🤣🤣🤣

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
فک کردم برا نیکا شاکرمیه؛))

آی شرمنده💔

تیکه کلاممه🥲🖤

حالا بذار

تاثیر داره؟

عنوان دلو تا ته میسوزونه 

ولی برا متنت ابنجوری که پبش رفت هر لحظه منتظر بودم خبر مرگ بدی🤣

کاریش نمیشه کرد خودش میره فقط دست نزن بهش 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان