2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو رو خدا زندگیتونو بکنید اینقدر اجنه رو وارد نکنید به زندگیتون . دیشب شوهرم گفت یکی از همکاراش دعا پیدا کرده خونش میخواد زنشو طلاق بده . میگه همش مادر زنش دنبال اینکاراست . بفرما زندگی دخترتو میخواستی درست کنی به حساب خودت !!!

قدرت اینده بینی از اجنه گرفته شده 

اجنه (همون موکلا) نمیتونن از اینده شما مطلع بشن 

ولی میتونن اینده رو برا شما بسازن 

مثلا میتونن بگن شما فلان روز تصادف میکنید 

و تو اون روز شرایطو جوری پیش ببرن که شما واقعا تصادف کنید 

در واقع اگه از خودتون اطلاعات به این اجنه نمیدادید اتفاقیم واستون نمیوفتاد

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
من باگذشته وحالم کاری به اینده ندارم

از گذشته و حال که خودت خبر داری چیو میخای از اونا بپرسی؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
چیزایی که من نمیدونم

اره 

اگه واقعا موکل دار پیدا کنی میتونه این چیزارو بهت بگه 

ولی بازم گوشزد میکنم اجنه یا شیطانی هستن یا خوب(دین دار).

دین داراش به دستور خدا به انسان (به جزء ائمه و پیامبرا) نزدیک نمیشن .

یعنی همه ی این موکلایی که شما پیششون میرین شیطانی هستن 

اجنه ی شیطانی هم همیشه یه چیزی در قبال اطلاعاتی که به شما میدن میخان 

2824
2823
2791
2779
2792