2777
2789
عنوان

کبودی و بی حالی نوزاد ده ماهه

522 بازدید | 26 پست

لطفاً خواهش میکنم اگه کسی چیزی می‌دونه یا تجربه ای داره بیاد پسرم ده ماهشه بردمش بشورمش از زیر بغل گرفته بودم وقتی تو بغل گرفتمش دیدم کبود و بی حال شده خیلی ترسیدم بردم پیش متخصص مغز و اعصاب کودک نوار مغزی گرفتن گفت سالمه و تشنج نبوده ولی باز تو همون حالت دوباره کبود و بی حال شده میترسم حالا میگم نکنه مشکل قلبی داره

شاید دستش در رفته 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بستریش میکردی یه روز خب

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا اگه تو حموم فقط اونجوری میشه تنگی نفس

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اتفاقا همون دفع اول دو روز بستری کردن هر سری که میومدن شک هم تب نداش هم دمای بدن درست بود بعد دو روز ...

بنظرم یا بستریش کن یا پیش مادر یا مادرشوهرت بمون چند روز

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
بین متخصصی مغز و اعصاب و قلب موندم کدوم ببرم باز

متخصص کودکان خوووب بر 

یه دکتر تو شهر ما من دخترم کوچیک بود گریه میکرد نوزاد بود تا سونوگرافی از لگن فرستاد گف شاید موقع زایمان ضربه دیده دلیل گریه اش باشه 

بگرد یه دکتر پیدا کن همینقدر حساس باشه

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮