2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

123 بازدید | 25 پست

علائم همزاد چیه 

بچه ها من از وقتی که یادم میاد خیلی عصبی میشم و اگه زیاد عصبی بشم میام اون فردو خفه میکنم ولی نمکشمش هاا

یا مثلا وسواس فکری گرفتم

شانس تو هیچی ندارم اگر هم داشته باشم کم بوده 

شبا هم وقتی چشم مام نیمه بازه میخوام بلند شدم بدنم حرکت نمیکنه مثل بختک بعد چون مامانم مرده میرم سر خاکش بعد شبا هم خواب مامانمو می‌بینیم که خیلی ترسناک شده

بعد حس میکنم یکی پاهامو فشار میده یا گردنمو خیلی کم حرکتشان میده خیلی خیلی کم 

اینا نشانه چیه خوابمم بده قبلا اصلا نمیخوابیدم الان ساعت ۱ و اینا میخوابم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای نجات از وسواس و ...یکی از بهترین کارا اینه که با سوره های ناس و فلق انس بگیری

ینی بشه ورد زبونت حالا در کنارش ویس تدبر این دو سوره را از استاد سبوحی یا دیگران از نت دانلود کن کوتاهم هست همون گوش دادن اون کلی حالت رو دگرگون میکنه چون به یه ایمانی میرسی ان شالله و همون اعتقاد روحت رو نجات میده بقول معروف بعدش با معرفت میخونی 

برای نجات از وسواس و ...یکی از بهترین کارا اینه که با سوره های ناس و فلق انس بگیری ینی بشه ورد زبون ...

قبلا شب بود چراغ روشن کرده بودم بعد طبقه بالا خونمون رو پله ها یه فرد چادری رو دیدم داداشام ندید ولی با جیغم ترسید نمیدونم شایدم دیده باشد ولی من که حتما دیدمش 

قبلا شب بود چراغ روشن کرده بودم بعد طبقه بالا خونمون رو پله ها یه فرد چادری رو دیدم داداشام ندید ولی ...

بازم میگم ناس و فلق رو زیاد بخون اگر مادرتون هستن دست راستشونو بزارن روی سرتون و بخونن

چشم حتما ولی میشه بگی اینا علائم چین

ببین من که ازین جا نمیتونم با این اطلاعات دقیقا چته ولی چندتا احتمال هست که براش این کارهارو میتونی بکنی

تو وحودت ترس داری 

یه چکاب بکن ببین کم خونی نداشته باشی

پیش یه طبیب حاذق برو احتمال داره غلبه طبع داشته باشی طبعت رو اصلاح کن

حتما با یه روانشناس حرف بزن چون بنظرم میتونه کمکت کنه 

و در آخر همه ی اونچیزایی که توی ذهنت هست در برابر قدرت خداوند هیچه اگر به خدا ایمان داشته باشی و توکل کنی هیچ موجودی در عالم نمیتونه آسیبی بهت برسونه 

سعی کن اکر خودت نمیخونی یه مدت صوت قرآن توی اتاقت پخش کن