2777
2789
عنوان

خیانت کرد

177 بازدید | 9 پست

نامزدم بهم خیانت کردش فقط چت بود ولی همش در مورد مسایل جنسی صحبت کرده بودن،در صورتی که هیچ کمبودی حس نمیشد،من همیشه به خودم میرسم و همیشم ازم تعریف میکنه واقعا خیلی دوران بدی رو گذروندم بخشیدمش اونم گفت دیگه این کا رو نمیکنه ولی همیشه ته دلم صاف نمیشه نمیدونم چکار کنم این اتفاق سه ماه پیش افتاد ،یکی اشتباهی بهش پیام داده بود و از همون جا استارت خورد،قرار این که بره پیشش هم گذاشته بودن که من فهمیدم،ولی نامزدم میگفت من میترسیدم و هیچوقت نمیرفتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدا شی بهتره اعتماد خراب شده دیگه حداقل تو نامزدی ک اول. راه طرف تازگی داره این کار کرده فک کن باردار بشی به دار سرت درد میکنه بذار بره گمشه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
باید بهم میزدی همون موقع، این آدم هوله، هنوز چشم و دل سیر نیست. مناسب هیچ رابطه ای هم نیست، نه حتی د ...

خیلی التماسم کرد،نمیدونم خام شدم یا خودم بعد سال ها دلش رو نداشتم ،ولی واقعا میترسم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز