2777
2789
عنوان

دماغم میخاره😑😑😑

232 بازدید | 15 پست

حساسیته .چیکار کنم خوب شه 

عطسه و ابریزشم هست

داروخونه نمیتونم برم فعلا

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیتریزین

نمیتونم برم داروخونه

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
عناب داری دودکن

چجوری دود میکنن؟

بکن بندازش جلو سگ این دماغو اینقدر چلوندی دیگه بدرد نمیخوره نیاز به صافکاری نقاشی داره

😁نه به درد میخوره

با انگشت ک چیکه پای چپ بخارونش

فرمول جادوگريه ؟ چشم قورباغه ي بالغ ماده رو با خون خروس سياه مرغ نديده قاطي كن . در شب 14 ماه كه قرص ماه كامله بزن به نوك انگشت كوچيكه ي پاي چپت و دماغتو باهاش بخارون . بعدش يه غول ظاهر ميشه كه هر كاري بگي برات انجام ميده . 

چجوری دود میکنن؟

یه دونه بزن سر یه سیخ یا چاقو کهنه بذار رو گاز بسوزه دود کنه دودش رو بو بکش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
یه دونه بزن سر یه سیخ یا چاقو کهنه بذار رو گاز بسوزه دود کنه دودش رو بو بکش

عه مرسی 

امتحان میکنم💛