imokay مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 13957 عنوان موی بلند 4503 بازدید | 25 پست یکسال و نیم پیش آرایشگری خیلی موهام رو کوتاه کرد همیشه مو تا وسط باسن یا تا زیر باسن دوست داشتم😭😭😭الان تا نصف کمرن حتی تا باسن هم نمیرسن😭😭😭همه هم موهاشون خیلی بلنده 1402/01/22 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylin_hastam عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 2463 رزماری از عطاری بگیر بجوشون سری بلند میشه موهات #تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍
یه_روزی_میرم_از_سایت عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 18930 نخیر من به شونمم نمیرسه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یک_نفرp عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 5409 من چیبگم از شونم پایینتر نیومده تا حالا ✐ احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24045 سلامطاعاتتون قبول حقاندازه اش خوبه کهرو حرف و دل مردم زندگی نکن زندگی خودتو بچسبسالم بودن و نگهداری موی بلند مهمه نه فقط بلند کردنشچقدر بیکاری که حرص این چیزا رومیخوری🥴🥴😕
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50938 ویتامین بخور آهن فولیک اسید از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
بردیاجونیم عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3847 رزماری از عطاری بگیر بجوشون سری بلند میشه موهات بخوریم یا بزنیم مو؟
کنکوریم83 عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 1053 خوب چرا بهش اجازه بدی موهاتو زیاد کوتاه کنه من خودم وقتی میرم تاکید میکنم اندازه سه سانت اونم پایین موهام ک موخورهاش گرفته بشه... فهمیدم زندگی همین لحظه های خیلی معمولیه…
بردیاجونیم عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3847 بنظرم هرمدل مویی ک بهتون میاد خوبه موی بلند ب هرکسی نمیاد موی کوتا هم همینطور.من موی کوتا بهم میاد اکثرا کوتاهه نظر ببیه هم برام مهم نیس ک بگن چرا بلند نیس .شوهرم کوتا دوس داره ..تازه قبل عیدم تبغ کردم😂در این حد ک نظر بقیه برام مهم نیس .شوهرم میگه بهت میاد بازم بزن
aylin_hastam عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 2463 بخوریم یا بزنیم مو؟ نه باید با آب بجوشونی اسپری کنی رو موهات و یه شب بمونه رو موهات فرداش بری حموم بشوریفقط شاید ی کوچولو سر درد بگیریشامپو پرژگ رزماری هم استفاده کنشب قبل خواب پوست سرتو حداقل ۵ دقیقه ماساژ بده موهات دو لنگه بباف سفت منکه موهام خیلی بلند شد #تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍
بردیاجونیم عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3847 نه باید با آب بجوشونی اسپری کنی رو موهات و یه شب بمونه رو موهات فرداش بری حموم بشوری فقط شاید ی کوچ ... مرسی جونم حتما انجام میدم هفته ای چنبار...راستی من موهامو تبغ کردم قبل عبد روغن میزنم هفته ای دوسه بار رزماری هم خریدم چنتا قاطی میکنم میزنم.
aylin_hastam عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 2463 مرسی جونم حتما انجام میدم هفته ای چنبار...راستی من موهامو تبغ کردم قبل عبد روغن میزنم هفته ای دوسه ب ... رزماری هفته ای دو بار اسپری کنمن شنیدم اگ بابونه هم تو رزماری ها بزاری بجوشه هم خیلی خوبه ولی تاحالا استفاده نکردم #تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍
بردیاجونیم عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3847 رزماری هفته ای دو بار اسپری کن من شنیدم اگ بابونه هم تو رزماری ها بزاری بجوشه هم خیلی خوبه ول ... بازم ممنون مهربونم🙏❤️چکار کنم ضخیم باشع موهام؟
aylin_hastam عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 2463 بازم ممنون مهربونم🙏❤️چکار کنم ضخیم باشع موهام؟ قزبونتمن موهام ریزش داشت بعد کم پشتم بود از همین رزماری استفاده کردم بهتر شد موهام برای ضخیم شدن نمیدونم ولی تخم مرغ خالی بزنی ب موهات ماساژ بدی یکم بمونه بعد بشوری هم خوبه #تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍