2777
2789
عنوان

کیا دندوناشون روترمیم کردن 😭🥺

336 بازدید | 24 پست

سلام خانمای عزیزم🌹کسی راه حلی چیزی نداره برا جلوگیری از پوسیدگی دندان🥲من ۱۹سالم بیشتر نیست ولی شاید باورتون نشه تمامشو پرکردم و دوتا عصب کشی از ۱۲ سالگی همش دندونپزشکی بودم 🥲بااینکه روزی دوبار مسواک میزنم و نخ دندون استفاده میکنم🥺دندونای مرتب و قشنگی دارم ولی حیف که تو این سن کم همشون خرابه بااینکه درستم کردم ولی باز درد میکنه 😭اسید معدم خیلی زیاده همین باعث پوسیدگی شده میترسم تا ۵سال دیگه مصنوعی بزارم😭😭

کیا عین منن؟

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

منم مث تو ام ۳۲ سالمه فقط چهار تا دندونم دست نخورده مابقیش همشون پر و عصب کشی شدن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منی که دارم میرم دندون عقلم بکشم 🥺🥺🥺

منم باید بکشم غصه نخور اول میگفتن باید جراحی کنی ۴تاشو بعد گفتن میتونی هم بکشی  ولی میترسم🥲گذاشتم برا بعد ماه رمضان 

مشکل گوارشیت رو باید برطرف کنی 

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

والا به نظر من بدترین چیز همین خمیر دندانه قشنگ دندون رو پوسیده میکنه 

نخ دندون کشیدن و مسواک زدن با آب نمک بهترین کاره 

خمیر دندونا برا خاطر سفید کنندگی هی لایه لایه از دندون میکنن این نظر منه 

معمولا هم اکثرا میگن من که همیشه مسواک میزنم دندونم خرابه بعد طرف نمیدونه مسواک چیه دندوناش سالمن اثر همینه که میگم

منم مث تو ام ۳۲ سالمه فقط چهار تا دندونم دست نخورده مابقیش همشون پر و عصب کشی شدن

آخه عزیزم حالا شما باز سنت نسبت به من بیشتره 

من همش غصه میخورم🥲

آخه عزیزم حالا شما باز سنت نسبت به من بیشتره  من همش غصه میخورم🥲

اره تو هم فک کنم ب سن من برسی همینجوزی میشی☹️

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
مشکل گوارشیت رو باید برطرف کنی 

چندسال دستم بهش بنده خوب نمیشه که نمیشه

گفتم بعد ماه رمضان برم آندوسکوپی ببینم چه خبره

والا به نظر من بدترین چیز همین خمیر دندانه قشنگ دندون رو پوسیده میکنه  نخ دندون کشیدن و مسواک ...

اره منم خیلی مامانم بهم میگه

ولی خمیر دندون قشنگ جرم های دندون و ازبین میبره ولی نمک اینجوری نیست

نمیدونم شاید حس منه

منم باید بکشم غصه نخور اول میگفتن باید جراحی کنی ۴تاشو بعد گفتن میتونی هم بکشی  ولی میترسم🥲گذا ...

دندون عقلو ک کلا باید بکشی ولی درد نداره تو اولین وقت حتما برو بکش

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
چندسال دستم بهش بنده خوب نمیشه که نمیشه گفتم بعد ماه رمضان برم آندوسکوپی ببینم چه خبره

حتما برو

تا وقتی شرایط گوارشیت اوکی نشه، محیط دهانت اسیدی باقی می‌مونه و مینای دندونت از بین میره. الانم که ترمیم کردی دندون‌هات حساس‌تر شدن و بیشتر در معرض آسیبن

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
حتما برو تا وقتی شرایط گوارشیت اوکی نشه، محیط دهانت اسیدی باقی می‌مونه و مینای دندونت از بین میره. ...

اره عزیزم حتما باید اقدام کنم

دعاکن امشب برام که هرچه زودتر مشکلم حل بشه 💗