2777
2789
عنوان

من و بدغذایی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 35 پست
بردم شریت کلسیم بهش میدم حتی کشک نمیخوره 😒

هیچی ب غذای اصلی نمیرسه امیدوارم بتونی تغییرش بدی 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بردم شریت کلسیم بهش میدم حتی کشک نمیخوره 😒

چه شربتی داد بهش

من تا سه سالگی خودمو جز دادم دکتر شربت کلسیم بده نداد... توی رشد قدی ش تاثیر داشت  از وقتی شیر میخوره داره جبران میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه من الرژیکِ تا ۳ سالگی از لبنیات محروم بود از سه سالگی ش تا تقریبا ۳ ماه بیچاره شدم تا شیر رو پذ ...

من اینقدر کلک سوار کردم نمیگرفت با لقمه مربا یه کوچولو کره میزاشتم میفهمید از دهنش درمی‌آورد یا تو قاشق ماست میریختم بعد غذا که ماست نبینه بازم نمیخورد

شیر میگرفتم میگفتم آب میوست بازم نمیخورد 🥴

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
هیچی ب غذای اصلی نمیرسه امیدوارم بتونی تغییرش بدی 

تا الان که خیلی تلاش کردم بی فایده بود امیدوارم تغییر که ذایقه اش

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
چه شربتی داد بهش من تا سه سالگی خودمو جز دادم دکتر شربت کلسیم بده نداد... توی رشد قدی ش تاثیر داشت& ...

اینه

چه شربتی داد بهش من تا سه سالگی خودمو جز دادم دکتر شربت کلسیم بده نداد... توی رشد قدی ش تاثیر داشت& ...

من شربت دوره ای بهش میدم همیشه نیست