2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم😢

497 بازدید | 12 پست

سلام دوستان...

حدود دو هفته پیش با همسرم دعوای بدی کردیم معمولا هر وقت دعوا میکردیم نهایت دو سه روز بعد آشتی میکردیم الان دو هفته‌اس اصلا به من رو نمی‌ده سمتش رفتم براش پیام فرستادم دید و جواب نداد براش عکس عاشقانه درست کردم دید و جواب نداد.

فقط باهام حرف میزنه ولی خیلی سرده حوصلم سر رفته دیگه تحمل ندارم خودمم تو شهر غریبم تنهام یه پسر سه ساله هم دارم.

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید میپرسم 

جاتون هم جداست؟

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

باهاش حرف بزن، تا به حرف بیاد و یخش بشکنه، یا بهش پیام بده، ولی بهترین کار اینه که بشینی کنارش و با آرامش باهاش صحبت کنی، و اگه مقصر هستی معذرت خواهی کن 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

شما تلاشتو کردی.دیگ محلش نزار.اتفاقا وقتی اومد خونه شاد باش آهنگ شاد بزار خوش حال باش.حتی ب اجبار .داره خودشا لوس میکنه ولی وقتی ببینه دیگ بیخیال شدی خودش میاد آشتی😉فقط نزاری ناراحتیتو ببینه خودتو با یه چیزی سرگرم کن هی بخای منتشو بکشی عادت میکنه دیگ بعده هربحثی باید بری منت کشی..

سلام 

طاعاتتون قبول حق

۱۰۰۱مرتبه یاودود بخون

سوره المزمل هم چهل بار بخون

هردو روفوت کن به غذا واب و شیرینی و قند و غیره برای اشتی بین دونفر عالیه

دعوا کدورت و کینه میاره

کینه کرده ازت فعلا شیطان توجلدشه

خودش برمیگرده زمان میبره سر به سرش نذار

با پسرت خوش باش

حال دلتو گره نزن به کسی بخودت برس شاد باش و اعتماد بنفست رو بالا ببر 

کتاب خوندن وگل وگیاه پرورش دادن و ورزش یادت نره

حالا ماکه شهر غریب نیستیم صبح تاشب کی میاد خونه مون سال به سال هیچوقت فکر نکن چون شهر غریبی پس باید غمگین و افسرده باشی