2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام دوست عزیز.بله همسرمن dfi ۸۷ درصد داشت ودکتر پیشنهاد تسه داد انجام دادیم ولی تواون سیکل حتی جنینی برامون تشکیل نشد.به نظر من این کارروانجام ندید اشتباه بزرگی هست.قبل از پانکچر ۲بار آزمایش اسپرم بدن خیلی بهتر هست تاالکی عمل بشن

سلام دوست عزیز.بله همسرمن dfi ۸۷ درصد داشت ودکتر پیشنهاد تسه داد انجام دادیم ولی تواون سیکل حتی جنین ...

ازمایش بده قبل پانکچر که چی بشه منظورتونو نفهمیدم کاریو که حل نمیکنه وقتی بالاعه راهی دیگه مگه هست😔😔

ازمایش بده قبل پانکچر که چی بشه منظورتونو نفهمیدم کاریو که حل نمیکنه وقتی بالاعه راهی دیگه مگه هست😔 ...

دوست عزیز، همزمان باشما که پانکچر میشید همسرتون هم میرن اتاق عمل برای تسه تااسپرم بهتری از بافت بیضه بردارن ولی وقتی dfiبالاباشه تسه هم بیفایده هست همون قبل از پانکچر شما ،دوبار آزمایش اسپرم بدن تاحجم مایع بیش تر بشه شاید بتونن اسپرم بهتری هم پیدا کنن،یا اینکه اصلا سراغ ivf نرو تا dfiبیاد پائین،بااصلاح سبک زندگی  ودارو شاید تغییر کنه.

دوست عزیز، همزمان باشما که پانکچر میشید همسرتون هم میرن اتاق عمل برای تسه تااسپرم بهتری از بافت بیضه ...

فک کنم اینکه شما گفتید واسه کساییکه مشکل حرکت و مورفو و همه چیشون مشکل داره خوبه ما مشکل مورفو نداریم فقط dfiبالاعه یعنی ۳۷ که دکتر گفت اگه از بیضه بگیریم امکان داره اونجا dfiپایین تر باشه 

۳۷ خوبه ،بالا نیست چرا گفته تسه؟به نظرم اصلا انجام ندید اونا فقط به فکر جیب خودشون هستن،ببین من رویان میرفتم اونجا به ما گفت اصلا نیاز نیست ولی به اصرار ما انجام دادن که بی فایده هم بود. با دارو وخنک نگه داشتن ب ی ض ه ،مصرف مکمل،ترک سیگار وکلی کار دیگه میشه dfi روتغییر داد.همین که تحرک ومورفو خوبه خداروشکر،شما ان شاالله طبیعی باردار میشی ونیازی به ivf ندارید.

۳۷ خوبه ،بالا نیست چرا گفته تسه؟به نظرم اصلا انجام ندید اونا فقط به فکر جیب خودشون هستن،ببین من رویا ...

وای نگم برات که چکارا نکردیم از روزای اول زالو درمانی و چیزای طبی جینسینگ و.....بعدم که کلی امپول سینال اف و دارو و مکمل الانم باز سری سومه بستمش به ویتامین هایی که خودم تحقیق کردم و چندتام دکتر داده و یکسره یخ میذاریم و کلی خوراکی..اصلا هم سیگار نکشیده تاحالا قلیونم همینطور نه اهل مشروبو ....خودمم در تعجبم چرا خوب نمیشه این

تاحالا ivf کردی؟ تاحالا طبیعی باردار شدی؟چرا دکتر dfi براتون نوشت؟

نه طبیعی که امکان نداره مگه معجزه ivf هم میخام شروع کنم 

Dfiهم همین طوری ویزیت اول قبل از هرچیزی دکترتشخیص داد نوشت که متاسفانه بالا بود 

سلام دوست عزیز.بله همسرمن dfi ۸۷ درصد داشت ودکتر پیشنهاد تسه داد انجام دادیم ولی تواون سیکل حتی جنین ...

سلام عزیزم شما همچنان dfiبالاست؟من سیکل پانکچرم رو شروع کردم دیروز پانکچر شدم همسرمم ازمایش داد که بدونیم تسه بشه یا نه در کمال تعجب fdiاومده بود ۲۵ الباه میگم در کمال تعجب بخاطراینکه انتظارداشتم بیاد پایین ولی نه اینقدر دیگه حالا خاستم بهت بگم اگه همچنان مشکل fdiدارین کاراییکه کردم رو بهت بگم شاید روی شما نتیجه داد 

سلام عزیزم شما همچنان dfiبالاست؟من سیکل پانکچرم رو شروع کردم دیروز پانکچر شدم همسرمم ازمایش داد که ب ...

عزیزم چقدر خوشحال شدم که پایین اومده کاش به ماهم بگین

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
سلام عزیزم شما همچنان dfiبالاست؟من سیکل پانکچرم رو شروع کردم دیروز پانکچر شدم همسرمم ازمایش داد که ب ...

سلام عزیزم بببخشید شما با این دی اف ای چنتا جنین داشتین؟؟؟؟منم همسرم دی اف ای ۲۱ میخام پانکچر کنم