2777
2789
عنوان

اسم دختر

631 بازدید | 16 پست

دیروز تو پارک اسم یه دختر بچه گندم بود بابام خیلی خوشش اومد با ذوق میگفت خیلی خوبه ها اسم دختر آدم گندم باشه ینی برکت و .. کلی تعریف کرد

به نظرتون برای دل بابام  اگه بچم دختر شد اسمش بزارم گندم؟ البته به من چیزی نگفت درباره انتخاب اسم و اینا خودم فکر میکنم اگه بزارم گندم خوشحال میشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هرجور خودت دوست داری 

ولی گندم اسم قشنگیه

درعجیب ترین جای تاریخ ایستاده‌ایم.. کاش کسی مارا بنویسد.تاریخ سخن خواهد گفت🕊️نشا‌ نیشتن در ا دونیا‌ دروشکا فقد گپ زئن ، گپ‌ِ آمره پوخستن ترجمه فارسی: در درشکه دنیا نمیتوان نشست فقط باید حرف زد و با حرف زدن پوسید...🌿‌.

از بین از اسمای 

نلین 

لنا 

اویسا 

کدوم خوشگل تره 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
الان شوهرت بگه مامانم اسم برکه رو دوست داره باید بزاریم برکه..چی میگه بهش؟ بگو بابات خودتو صدا بزنه ...

خب بایدی در کار نیست بابامم به من نگفت اسم بچت بزار گندم فقط از اسم دختر بچه تعریف کرد منم احساساتی شدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز