2777
2789
عنوان

رفتم دکتر

108 بازدید | 19 پست

همین الان رفتم دکتر الان تازه اومدم گفتم یکم تپش قلبم دارم قلبم تیر می‌کشه به دکتر گفتم گفت قرص ضد تپش قلب بخور بعد نوشت برام بعد گفتش در هفته روزی یکی میخوری بعد میخای ترک کنی در هفته سه روز بعد دو روز این الان خوردنش مشکلی نداره؟ تا چند وقت باید بخوری بدن بهش عادت نمیکنه؟ میشه هر روز نخورد؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب بدن عادت می‌کنه که اینجوری ضرر داره واسه قلب نداره؟

من شاید ۷سال خودم خودم ناراحتی قلبی دارم ولی از اضطراب کم میکنه دکتر برام یه قرص دیگه داده به جای پرانول

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من شاید ۷سال خودم خودم ناراحتی قلبی دارم ولی از اضطراب کم میکنه دکتر برام یه قرص دیگه داده به جای پر ...

خب من فقط استرس دارم مشگل قلبی ندارم گفتم ینی برای قلب مشکلی ایجاد نمیکنه یا بدن بهش عادت کنه؟

من شاید ۷سال خودم خودم ناراحتی قلبی دارم ولی از اضطراب کم میکنه دکتر برام یه قرص دیگه داده به جای پر ...

بعد باید روی یک نظمی بخوری یا هر وقت استرس داشتی؟ چون دکتر که پرسیدم گفت هر روز یکی بخور 

بعد باید روی یک نظمی بخوری یا هر وقت استرس داشتی؟ چون دکتر که پرسیدم گفت هر روز یکی بخور 

کسی که مشکل نداره هم بخوره مشکلی برای قلبش پیش نمیاد هرروز سروقت بخور

به حکمتش دل بسپار(خدا)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز