2777
2789
عنوان

ارتودنسی

248 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

من حدود ۶ ماهه که ارتودنسی کردم و برای ارتودنسی دو تا دندون از فک بالا کشیدم الان دو ماه میشه که دکترم عقب بردن دندون ها رو شروع کرده دو روز پیش که برای عوض کردن کش ها رفتم مشکلی نبود اما امروز بود که متوجه شدم بین دو تا دندون که کشیدم سمت چپ فک بالام همون قسمت کشیده شده خیلی متورم شده به حدی که اندازه یک دندون میشه امروز که مراجعه کردم اول گفت باید لثه برداشته بشه اما بعد کش سمت چپ رو برداشت گفت ماساژ بده تا خوب بشه من واقعا خیلی میترسم میشه لطفا اگر کسی تجربه داره کمکم کنه که چیکار کنم زودتر ورم خوب بشه دو روز پیش کاملا خوب بود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه به منم بگید ی سوال داشتم دو ماهه ارتودنسی کردم امروز خیلی درد میکنه چند تا مسکن خوردم فایده ندا ...

اره عزیزم طبیعیه به خصوص بعد از تعویض کش ها اما اگر باز هم دائم درد داری به دکترت مراجعه کن وگرنه طبیعیه نگران نباش 

دو تا سوال یک این ک دکترت دکتر خوبی هست؟ دوم این ک چقدر هزینه میبره؟

اره دکتر خوبی هست اما چون هنوز خیلی سنش بالا نیست خیلی مثل بقیه تجربه نداره شاید حدود ۷ سال بشه که ارتودنسی میکنند 

برای من ۶ ماه پیش ۱۶ میلیون برای هر دو فک اما فکر کنم  الان هزینه برای هر دو فک ۲۰ میلیون شده  

من دوستمم لثشو برداشتن  نگران نباش درست میشه

ممنون خودم امیدوارم بدون برداشتن حل بشه الانم دائم دارم آب و نمک قرقره میکنم یک مقدار از دیروز که کش رو برداشته بهتر شده بعد دوستتون که برداشته درد نداشته ؟

من تعویض کشم دو روز دیگس💔😐 یعنی درد داره بازم🥺

یکم درد داره خیلی کم شاید همون هفته اول اما بعد خوب میشی خود من دو روز اول درد دارم بعد از تعویض کش ژلوفن میخورم خیلی دردش بهتر میشه اما نگران نباش طبیعیه به بعدش که فکر میکنی برات آسون میشه

😐💔💔💔💔 نمیخوام 🥺😂 

نگران نباش عزیزم به بعدش فکر کن منم خیلی  سه جلسه اول میترسیدم و نگران بودم اما عادت میکنی اونجوری که فکر میکنی درد نمیکنه 

نگران نباش عزیزم به بعدش فکر کن منم خیلی  سه جلسه اول میترسیدم و نگران بودم اما عادت میکنی اونج ...

😉میگم ی سوال تو این شش ماه که کش عوض کردی کدوم رنگش قشنگ تر بود💔😂😐 همونم بزنم بین حالا سبز و ابی و بنفش

😉میگم ی سوال تو این شش ماه که کش عوض کردی کدوم رنگش قشنگ تر بود💔😂😐 همونم بزنم بین حالا سبز و ابی ...

خود من اول طوسی بعد صورتی رو دوست دارم خیلی قشنگ میشه اما ابی و سبز کمرنگ هم قشنگه