من حدود ۶ ماهه که ارتودنسی کردم و برای ارتودنسی دو تا دندون از فک بالا کشیدم الان دو ماه میشه که دکترم عقب بردن دندون ها رو شروع کرده دو روز پیش که برای عوض کردن کش ها رفتم مشکلی نبود اما امروز بود که متوجه شدم بین دو تا دندون که کشیدم سمت چپ فک بالام همون قسمت کشیده شده خیلی متورم شده به حدی که اندازه یک دندون میشه امروز که مراجعه کردم اول گفت باید لثه برداشته بشه اما بعد کش سمت چپ رو برداشت گفت ماساژ بده تا خوب بشه من واقعا خیلی میترسم میشه لطفا اگر کسی تجربه داره کمکم کنه که چیکار کنم زودتر ورم خوب بشه دو روز پیش کاملا خوب بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون خودم امیدوارم بدون برداشتن حل بشه الانم دائم دارم آب و نمک قرقره میکنم یک مقدار از دیروز که کش رو برداشته بهتر شده بعد دوستتون که برداشته درد نداشته ؟
یکم درد داره خیلی کم شاید همون هفته اول اما بعد خوب میشی خود من دو روز اول درد دارم بعد از تعویض کش ژلوفن میخورم خیلی دردش بهتر میشه اما نگران نباش طبیعیه به بعدش که فکر میکنی برات آسون میشه