2777
2789
عنوان

قرص چاقی قوی

1732 بازدید | 17 پست

دخترا بنظرتون چ‌قرص چاقیی خوبه ک عوارضش کم تر از بقیه باشع و اینکه بعدش سریع وزنمون برنگرده ب اول؟!

زیادم نمبخوام اضافه کنم در حد چار پنج کیلو شایدم کمتر 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کبددندون استخوان هات داغون میشن  برنامه کلم پیچ رو نصب کن بجاش .

این عوارضی که گفتین شامل همه ی قرصای چاقی میشه؟

یا عوارض قرص مد نظرتونه؟

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
این عوارضی که گفتین شامل همه ی قرصای چاقی میشه؟ یا عوارض قرص مد نظرتونه؟

من هر چی استفاده کردم یا اصصصصلا تاثیر نداشتیا دیییر تاثیر بودن که خستت کننث

مثل سیپروهیپتادین.شیکوریدین یا مخمر 

یا قوی و پر تاثیر مثل پودرشیر و ماست یا چیزای دیگه که همشونم به سه صورت عمل میکنن : بخاطر کورتون داخلشون بسدت زیبا و سفید و تپل میشی و عاشق خودت 

دوسال دیگه نه تنها چاقیت میره وتاثیری هم دیگه برات ندارن بلکه استخان پوکی و ریزش دندون و کبد میارن 

اینا تجربمه 

چاقی با خوردن درست میشه من الان با اینکه روزه هستم ۲کیلو اضافه کردم با برنامه کلم پیچ 

میشه یکم راجب برنامش توضیح بدی؟

پست قبلمو که نوشتم بالا بخون 

هر چند هزار کالری یک کیلو اضافه میشه 

از اول روز هر چی میخوری ثبتش می‌کنه و کالریشو مینویسه 

تا پایان روز اون مقدار کالری رو باید بخوری 

تو مدت ۱ هفته یک کیلیو یا چیزی اضافه میکنی 

میگن روزه ادمو چاق میکنه😂

من هر سال کم میکردم خمس بدن هیت باید کم شه تا بدن سالم بمونه 

در واقع همون سلول هایی که باعث سرطان هستن و نهفده رو از بین میخوره در اثر گرسنگی 

ولی امسال با این برنامه همه چیزو ریختم بهم 

فقط قرص مولتی ویتامین و ویتامین ای بخور اصلا سراغ اینا نرو برنامه کرفسو بریز کالری شماری کن

اره مولتی ویتامین میخوردم صورتم تپل شده و تپلم مونده😅واینکه من کلا خیلی زود قرص بخورم تاثیر میزاره روم حالا چ مولتی ویتامین چ چاقی.

بنظرت مولتی ویتامین بخورم هر روز چن کیلو اضافه میکنم در ماه

من هر چی استفاده کردم یا اصصصصلا تاثیر نداشتیا دیییر تاثیر بودن که خستت کننث  مثل سیپروهیپتادی ...

من خودمو میگم. اشتهام به غذا کمه.

یه مدت سیپرو میخوردم خوب بود.ولی از جهات دیگه اذیت میشدم.

از چن تا دکتر پرسیدم برای عوارضش؛میگفتن؛عوارض خاصی نداره.فقط خواب آوره 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
اره مولتی ویتامین میخوردم صورتم تپل شده و تپلم مونده😅واینکه من کلا خیلی زود قرص بخورم تاثیر میزاره ...

ببین مولتی ویتامین و ویتامین ای جفتش واسه اشتها خوبه ولی تا غذا نخوری چاقم نمیشی یک اینک روزی ۶ لیوان آب بخور حتما دو اینک کالریتو بشمار وزنتو ک بزنی تو کرفس کالری روزانتو میده اگ روزی ۵۰۰ کالری اضافه بخوری هفته ای نیم کیلو اضافه میکنی و اگ ۱۰۰۰ کالری اضافه بخوری هفته ای یک کیلو ..ورزش و پیاده روی و خواب کافی و بموقع هم تاثیر خوبی داره