2777
2789
ما بعد فکر کنم یه هفته برگشتیم خیلی قهر میکنی حتما کلافش کردی

آخه یه سال زجرم داد نمیدونی چ چیزایی رو ازش تحمل کردم

فوش هاش و خیانت هاش و…هرچقدرم بد باشم باهاش واقعا تلافی اون کارا رو نمیتونم بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه یه سال زجرم داد نمیدونی چ چیزایی رو ازش تحمل کردم فوش هاش و خیانت هاش و…هرچقدرم بد باشم باهاش و ...

خیانتم کرده بهت؟!

ولش کن بابا مگه ادم قحطه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
سر اینکه دعوا کردیم من مقصر بودم رفتم منت کشی ولی خودشو گرفت برام بعدش گفت ن بهم پیام بده ن بهت پیام ...

چی بش گفتی که اینجوری گفته 

حتما تند برخورد کردی باید قشنگ آروم احساساتتو میگفتی

چرا اینو گفته عزیزم 

چون این آخرا من دیگ بیخیالش شدم زدم بلاک کردم هر بار اون اومد منت کشیم ولی میدونی چرا سرد شدم؟؟ی سال تموم زبه مادر و پدرم فوش میداد اونم ناموصی حتی بار ها شد به خودم گفت جن*ده

دیگ خسته شدم اومد منت کشی ولی دیگ من سرد شده بودم الانم قرار بود بیان خواستگاری ولی من دیگ الان بلاکش کردم

خیانتم کرده بهت؟! ولش کن بابا مگه ادم قحطه

یه هفته کات بودیم من برا اون شب و روز گریه میکردم ولی اون با رل قبلیش حرف میزد حالا الان هرچقدر بلاکش کنم حق با منه یا اون واقعااا؟؟؟

یه هفته کات بودیم من برا اون شب و روز گریه میکردم ولی اون با رل قبلیش حرف میزد حالا الان هرچقدر بلاک ...

بلاک کن التماستم کرد برنگرد

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
آره شده جدا شدیم اذیت شدم سفر رفتم بتونم فراموشش کنم و خدا رو شکر آن سال دانشگاه قبول شدم که تونستم ...

خوشبحالت

آخه من ببین خیلی دوسش دارم هااا ولی از یه طرفم حسی بهش ندارم چون مقصر خودش بود

اون فوش هایی بد عقده اون یه هفته کات بودم رفت با دخترا حرف زد رو دلمه حالا واقعا من مقصرم؟؟؟

آخه یه سال زجرم داد نمیدونی چ چیزایی رو ازش تحمل کردم فوش هاش و خیانت هاش و…هرچقدرم بد باشم باهاش و ...

پس چرا تصمیم گرفتین با این آدم ازدواج کنید؟!🙄 

خودش رفته ولش کنید بره، اگرم ایشون برگشت شما ردش کنید .

خیانت و بد دهنی رو چطور توی زندگی مشترک میخوای تحمل کنی؟! 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
منظورم این بود که چیزی بهتون داده که هر سری بعد از بحث کوچیکی بگید پسش میدم یا پسش داده باشید؟! اگه ...

اتفاقا اون هرچی کادو بهم داد رو ازم دس گرفت من پس ندادم حتی یه ساعتو خیلی دوس داشتم گفت باید بشکنیش التماس کردم ولی گوش نداد و منم شکستمش

میدونی چیه من خیلی عاشق بودم ولی وقتی به مادرت فوش ناموصی بده به خودت بگه جن *ده میدونی یعنی چی واقعا؟؟

پس چرا تصمیم گرفتین با این آدم ازدواج کنید؟!🙄  خودش رفته ولش کنید بره، اگرم ایشون برگشت شما ر ...

این آخرا ک فهمید قیدش رو زدم قول داد دیگ فوش نده و نداد و خیلی اومد منت کشی ولی دیگ من دلسرد شدم سر هرچیزی بلاک کردم چون حوصله اش رو نداشتم

الانم دیشب بهم گفت ن بهت پیام میدم ن بهم پیام بده

ولی هر بار قهر کردیم اومد سمتم خیلی قشنگ باهاش رفتار کردم ولی این بار من رفتم سمتش خودش رو گرفت و گفت تو آدمی نیستی اصن پسر مث من نی برات با اینکه من از خوشگبی چیزی کم ندارم🥲

اتفاقا اون هرچی کادو بهم داد رو ازم دس گرفت من پس ندادم حتی یه ساعتو خیلی دوس داشتم گفت باید بشکنیش ...

فقط فرار کن ازین رابطه

گشنه موندی یا تشنه که بری با همچین آدم روزگار سر کنی.

ببخشید ولیییی خیلی داغونه این آدم.

ادم با کسی ازدواج میکنه که شخصیت خودشم یک لول حداقل بالاتر بره و تغییر مثبت ببینیه توی خودش ،نه همچین آدم داغونی که کنارش شخصیت خودتم خورد میشه و از بین میره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
این آخرا ک فهمید قیدش رو زدم قول داد دیگ فوش نده و نداد و خیلی اومد منت کشی ولی دیگ من دلسرد شدم سر ...

تا این شخص رو واسه قلب و ذهنتون تموم نکنید همه روزه وقتتون رو‌میگیره این کشمکش خوب یا بد بودنش.

ذات آدما تغییر نمیکنه هیچ وقت ،موقتی شاید ولی همیشگی نیست.

فقط فرار کن ازین رابطه گشنه موندی یا تشنه که بری با همچین آدم روزگار سر کنی. ببخشید ولیییی خیلی دا ...

اگ‌ میخوایی بیا واقعا تا عکس دوتامون رو نشونت بدم و تو بگو واقعا ببین اون سره یا من