2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کات کردم ولی دوباره برگشتیم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
من کات کردم ولی دوباره برگشتیم

بعد چن وقت؟؟آخه این به من گفت ما نامزد کنیم تو هربار انگشتر رو دس میدی پس ن بهم پیام بده ن بهت پیام میدم منم خیلی بهم برخورد زدم بلاکش مردم

منم قرار بود عید قطر نامزد کنیم ولی خودم بلاکش کردم

چه بهتره برن گمشن

بیخیال دختر چیزی ک زیاده پسر 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

آره شده جدا شدیم اذیت شدم سفر رفتم بتونم فراموشش کنم و خدا رو شکر آن سال دانشگاه قبول شدم که تونستم راحت تر فراموشش کنم

خدا رو شکر با فرد متناسب تری به اخلاق و روحیات خودم آشنا شدم و ازدواج کردم و الان از زندگیم راضیم 

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

بعد چن وقت؟؟آخه این به من گفت ما نامزد کنیم تو هربار انگشتر رو دس میدی پس ن بهم پیام بده ن بهت پیام ...

مگه ازین حرکات کردین؟ !

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
سر چی جدا شدید؟

سر اینکه دعوا کردیم من مقصر بودم رفتم منت کشی ولی خودشو گرفت برام بعدش گفت ن بهم پیام بده ن بهت پیام میدم تو صد بارم نامزد کنی انگشتر رو پس میدی منم بهم برخورد بلاک کردم

بعد چن وقت؟؟آخه این به من گفت ما نامزد کنیم تو هربار انگشتر رو دس میدی پس ن بهم پیام بده ن بهت پیام ...

ما بعد فکر کنم یه هفته برگشتیم

خیلی قهر میکنی حتما کلافش کردی

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....