2777
2789

یکی از همکلاسیام، ازم کتابمو قرض گرفت، الان چند چند ماهه گذشته و هر بارم بهش میگم کتابمو بیار، خودشو میزنه به کوچه علی چپ و میگه من ازت کتابی نگرفتم 😐

دیه چیکار کنم باهاش؟! چه پیشنهادی دارین؟! 

یه کتاب ازش بگیر بعد بگو هروقت اونو آوردی اینو بهت پس میدم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیده، چندباری امتحان کردم 🥲😭

بذار یه مدت بگذره حرفی نزن بعد ازش بگیر که مثلا ببری کپی کنی بیاری و ازین چیزا 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

آخ آخ یکی از من یه مجله که خیلی واسه ام مهم بود گرفت و بعد هی همین طوری پیچوند تا آخر که آورد داغونش کرده بود، همه ورقه هاش تابله شده و پاره پوره! طوری که گفتم مال خودت،بردار ببر😒 نمیدونم عوضی از حرصش اینجوری کرد آورد یا اینجوری شده بود که نمیاورد...امیدوارم کتاب تو سالم برسه دستت😑

دو نفر هم کتابامو گرفتن و دیگه بعدش گم و گور شدن😶

کلا طبق تجربه من به ملت کتاب قرض نده، اون که کتابخون باشه خودش میره میخره...!

اعصابم خورد شد از دستش😤

بگو( راست میگی اگر به تو داده بودم حتما پسش میدادی حتما به یکی دیگه دادم یادمم نیست به کی قرض دادم ولی هرکی هست خیلی آدم بیشعور و نفهمیه که تا حالا پسش نداده) بعد ازش به یه بهونه ای پول قرض بگیر برو همون کتابو بخر بعدا پولشو پس خواست بگو نه من کی ازت پول خواستم یادم نمیاد، بعد کتابو نشونش بده بگو راستی اون آدم بیشعوره کتابو پس آورد😎😎😁😊

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

یکی یا چندتا از کتاباشو بردار ترجیحا درسیا رو که لازم داره واسه نامتحان خرداد

بعدم مثل خودش بگو من برنداشتم یه بار بگو دست منه یه بار بگو دست من نیست 

اخرشم بگو هر وقت کتابمو دادی کتاباتو میدم 

اگه زد به کولی بازی که بره به معلما بگه و اینا اصلا کم نیار بگو من بر نداشتم دیدم کتابش گم شده گفتم الکی بگم کار من بوده بلکه کتابمو بیاره 

نتیجه دهی تضمینی

هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل
آخ آخ یکی از من یه مجله که خیلی واسه ام مهم بود گرفت و بعد هی همین طوری پیچوند تا آخر که آورد داغونش ...

والا، ولی این همکلاسیم وقتی کتابای بقیه رو میگیره، سریع بهشون برمیگردونه

منم سر همین قضیه بهش اعتماد کردم و کتابمو قرض دادم

اما الان داره این حرف رو میزنه.. 

اعصابم خورد شد از دستش😤 بگو( راست میگی اگر به تو داده بودم حتما پسش میدادی حتما به یکی دیگه دادم ی ...

ببین اصلا با بقیه اینجور رفتار نمیکنه، سریع هرکتابی که قرض گرفته رو میخونه و برمیگردونه

نمیدونم چرا 😐 الان اینجور شده! 

2790
2778
2791
2779
2792