سلام خانوما من وشوهرم تازه فهمیدیم پدر شوهرم حدود پنج سال یا بیشتر با یه خانوم رابطه داره پدر شوهرم حدود 60و مادر شوهرم حدود 50سالشه من میگم به مادر شوهرم اطلاع ندیم چون تا حالا این قضیه رو نفهمیده چه بهتر که تا ابد نفهمه ولی شوهرم میگه که حقشه باید بدونه به نظرتون بگیم یا نه ؟؟؟؟درضمن اون خانم هم حدود 30سالشه که با پدر شوهرم رابطه داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه نفر از بستگان اون زنه به شوهرم گفته و شمارشم داده شوهرم هم اومد دید همون شماره تو گوشی پدر شوهرم هستش و اس ام اس داده میگه پول بریز کارتم خودشم اون روز ۳۰بار زنگ زده بوده به گوشی پدر شوهرم چون دردسترس نبوده اس ام اس اومده بود داد من نگاه کنم دیدم
دستور دین و قران این نیست ولی امثال شما به نفع خودتون تعبیر میکنید تا هر کاری که دوست دارین انجام بد ...
ما همه طوطی هستیم چون همه چیزو کتابها یاد دادن بهمون خدارو شکر دنبال اون کارها نرفتم به نفع خودتون میگین ولی شما که اطلاعاتت کافیه اول باید بری در مورد اون زن بیگناه تحقیق کنی بعد روش اسم هرزه بزای من نمیدونم اگه یه زنی باشه که این افتراها بهش نچسبه واز من وشما جایگاهش پیش خدا بالاتر باشه یه جور حق الناسه باید حلالیت بگیری برو بخون از قران یا هر کتابی دوست داری ببین حکمش چیه