2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 59 پست
از کجا فهمیدی زن هرزه هست هرزه بود زن ۳۰ سال از خودش بزرگتر میشد؟

اره دقیقا به همین دلیل که ۳۰ سال بزرگتره 

عروسش خودش میگه اینطوریه بعد شما میگی نه قصدش خیره؟؟ عجب

خواهشا درمورد دین و قران هم هیچوقت نظر نده چون با این حرفات باعث بدبینی بقیه میشی....

اون مرد وزن گناهی نکردن جز ازدواج همون قران ودین دستورشو داده من وشماهم نمیتونیم قضاوت کنیم

دستور دین و قران این نیست ولی امثال شما به نفع خودتون تعبیر میکنید تا هر کاری که دوست دارین انجام بدین. 

اول یاد بگیرین کدوم حرفو کجا درست استفاده کنید و یه سری حرفا رو طوطی وار و بیجا تکرار نکنید بعد بیاید و درمورد چیزی که اطلاعات کافی دارید نظر بدین!

تاکید می‌کنم اطلاعات کافی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی شماچطورفهمیدید؟؟

یه نفر از بستگان اون زنه به شوهرم گفته و شمارشم داده شوهرم هم اومد دید همون شماره تو گوشی پدر شوهرم هستش و اس ام اس  داده میگه پول بریز کارتم خودشم اون روز ۳۰بار زنگ زده بوده به گوشی پدر شوهرم چون دردسترس نبوده  اس ام اس اومده بود داد من نگاه کنم دیدم 

اسمش تو شناسنامش نیست پس میشه صیغه چون پدر شوهرم اهل نمازه و روزس فک نکنم بدون صیغه با کسی رابطه داش ...

من به صیغه اعتقاد ندارم .کلاه شرعیه

اگه اهل نماز روزه بود و کاراش تظاهر نبود  هیچوقت اینکارو نمیکرد 

منطقی فکر کنید

من به صیغه اعتقاد ندارم .کلاه شرعیه اگه اهل نماز روزه بود و کاراش تظاهر نبود  هیچوقت اینکارو ن ...

موافقم با اینجور کاراش باعث میشه از نماز و روزه هم بیافتم  آدم چه‌طور هم می‌تونه نماز بخونه هم یواشکی دختر بازی بکنه 

موافقم با اینجور کاراش باعث میشه از نماز و روزه هم بیافتم  آدم چه‌طور هم می‌تونه نماز بخونه هم ...

حالا اینجا یه کاربر مرد هم ازش دفاع میکنه که از کجا میدونی نیتش خیر نیست؟ 

اخه آدمی که میره با ۳۰ سال بزرگتر از خودش طرف هم ۶۰ سالشه این هوس نیست پس چیه ؟؟؟؟

نمیتونه جوابمو منطقی بده خ فقط چندتا کلمه رو تکرار میکنه کم نیاره

قضاوت نکنید .شما خیر ندارید😏

اره دقیقا به همین دلیل که ۳۰ سال بزرگتره  عروسش خودش میگه اینطوریه بعد شما میگی نه قصدش خیره؟؟ ...

من گفتم زنه بدبخته که اومده زن این پیرمرد شده از رو نداری وناچاری چون زنه بیبندوبار بود میرفت دنبال جوونهاش

یا مسیح مقدس as

دستور دین و قران این نیست ولی امثال شما به نفع خودتون تعبیر میکنید تا هر کاری که دوست دارین انجام بد ...

ما همه طوطی هستیم چون همه چیزو کتابها یاد دادن بهمون خدارو شکر دنبال اون کارها نرفتم به نفع خودتون میگین ولی شما که اطلاعاتت کافیه اول باید بری در مورد اون زن بیگناه تحقیق کنی بعد روش اسم هرزه بزای من نمیدونم اگه یه زنی باشه که این افتراها بهش نچسبه واز من وشما جایگاهش پیش خدا بالاتر باشه یه جور حق الناسه باید حلالیت بگیری برو بخون از قران یا هر کتابی دوست داری ببین حکمش چیه

یا مسیح مقدس as

ما همه طوطی هستیم چون همه چیزو کتابها یاد دادن بهمون خدارو شکر دنبال اون کارها نرفتم به نفع خودتون م ...

بیخیال شما متوجه حرف من نمیشی مثل اینکه !

کش دادن بحث فایده نداره وقتی انقد بی منطق حرف میزنی...

ما همه طوطی هستیم چون همه چیزو کتابها یاد دادن بهمون خدارو شکر دنبال اون کارها نرفتم به نفع خودتون م ...

بعدم من نگفتم شخص اون زن هرزه هست 

شما گفتی نون درمیاره منم گفتم اوار شدن رو زندگیه بقیه نون درآوردن نیست هرزگیه 

پای حرفام هستم چون درسته از هر کس میخوای برو بپرس

و هر جوری هم میخوای برداشت کن.....

تمام

این حرفه امامت علی هست

الان دیدم کاربر مردین

امیدوارم شما احیانا برای امرخیر و دلسوزی و کمک و دستگیری سمت اینکارا نرید

البته اگه از نظر شما ثواب نداره!

مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟ ✨️🌈