2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 59 پست
بنظر منم نگو. علاوه بر اینکه کاری نمیتونه بکنه شاید از نظر روحی هم به هم بریزه شایدم خودش میدونه ول ...

تا جایی که اطلاع داریم خانوما رو عوض می‌کنه مثلا جوری نیس که یکی داشته باشه  و قانع باشه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این آدما مگه معنی آبرو رو می فهمن؟ واقعا جای خجالت داره ادمی توی این سن و سال به جای اینکه به فکر ا ...

تو مگه با چشم خودت دیدی وقطعا میتونی بگی دلیلش هوس بازیه؟شاید کمک مالی میکنه بهش بخاطر حرف مردم صیغه نوشته زود قضاوت نکنین که نمیشه حلالیت گرفت

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

تو مگه با چشم خودت دیدی وقطعا میتونی بگی دلیلش هوس بازیه؟شاید کمک مالی میکنه بهش بخاطر حرف مردم صیغه ...

آره عزیزم سه بار 

استارتر نوشته شب ها به بهانه دوستاش خونه نمیاد 

حتما شبا فقط میتونه کمک مالی کنه!!!!!

شوهم هم از این می‌ترسه میگه چیزیش بشه ما میمونیم وسط باید نگه داری کنیم ازش 

اون خانوم هم از نون خوردن میوفته بلاخره داره خرج اونم میده

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

اطلاعی نداریم در اون مورد ولی با شناختم از پدر شوهرم تا الان بچه هم نداشته باشه خوبه 

به شوهرت بگو دلیل ازدواج مجدد پدرشو بپرسه ازش ببینه واقعا عیاشه

شما الان فکر نون خوردن اون خانمی؟😏به دررررک

من اونقدر حس کردم بیچارگی اون خانوم رو که به یه ۶۰ ساله پناه برده

از بابت عیاشی مطمنم هستیم یه جوری نگاه بد داره به خانوما فقط چون سنش زیاده موندیم بگیم یا نگیم

فعلا نگین خدا صلاح بدونه خودش رسواش میکنه