2777
2789
عنوان

شب های قدر؟

165 بازدید | 14 پست

شب اول قدر چه شبی است ..من دیروز داشتم بایه کسی در موردش حرف میزدم اون طرف خارج از کشور هست به من گفت شب اول قدر چه شبی هست من گفتم شب نزول قرآن 🤔درست گفتم یا اشتباه. یه وقت اطلاعات غلط بهش نداده باشم گناهش بیفته گردنم🤕 

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله هرسه شب شب نزول قرآنه که به احتمال زیاد ۲۳رمضان اصلیشه اما بخاطر برکاتش و احتمالش هر سه شب رو راز و نیاز میکنن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
در حد یکم اشتباه اطلاعات دادی یکم فقط 

درستش چی میشه شب اول قدر ۱۸ رمضان منظورم هست

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

شاید منظورش شب های لیالی و اینکه شب نوزدهم اولین شب ،‌ولی کلا شب قدر یک شب نه سه شب ولی می گن یکی از این سه شب

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
بله هرسه شب شب نزول قرآنه که به احتمال زیاد ۲۳رمضان اصلیشه اما بخاطر برکاتش و احتمالش هر سه شب رو را ...

خب شب اول که امام علی به شهادت نرسیده.. شب های شهادت امام علی ازشب ۱۹ رمضان آغاز میشه ..شب اول میشه شب های نزول قران

خب شب اول که امام علی به شهادت نرسیده.. شب های شهادت امام علی ازشب ۱۹ رمضان آغاز میشه ..شب اول میشه ...

شب قدر اصلا ربطی به شهادت امام علی نداره قبل شهادت بوده 

از لحاظ شهادت ۱۹ضربت خوردنه ۲۱شهادته

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
شب قدر اصلا ربطی به شهادت امام علی نداره قبل شهادت بوده  از لحاظ شهادت ۱۹ضربت خوردنه ۲۱شهادته

اره عزیزم من همین و میگم دیگه ..