شب اول قدر چه شبی است ..من دیروز داشتم بایه کسی در موردش حرف میزدم اون طرف خارج از کشور هست به من گفت شب اول قدر چه شبی هست من گفتم شب نزول قرآن 🤔درست گفتم یا اشتباه. یه وقت اطلاعات غلط بهش نداده باشم گناهش بیفته گردنم🤕
لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله هرسه شب شب نزول قرآنه که به احتمال زیاد ۲۳رمضان اصلیشه اما بخاطر برکاتش و احتمالش هر سه شب رو راز و نیاز میکنن
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
درسته. قران به تدریج نازل شده ولی شب قدر کل قران نازل شده.شبی که تقدیر یک ساله تمام انسانها مشخص میشه.لیله القدرخیر من الف شهر ...شبی که ازهزارماه بالاتره
خب شب اول که امام علی به شهادت نرسیده.. شب های شهادت امام علی ازشب ۱۹ رمضان آغاز میشه ..شب اول میشه ...
شب قدر اصلا ربطی به شهادت امام علی نداره قبل شهادت بوده
از لحاظ شهادت ۱۹ضربت خوردنه ۲۱شهادته
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔