2777
2789
عنوان

بیاید بگید بی بی چکم مثبته😐

173 بازدید | 18 پست

امروز دو روزه عقب انداختم

الان بی بی چک زدم این افتاد

اصلا حسم از اول ماه میگفت حامله

البته اینم بگم که از اون وقت که بچمون سقط کردم اقدام کردم 

خدا جون خودت کمکمون کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی سقط کردی؟من سه چهار ماه پیش سقط کردم اینجوری ک دو روز قبل موعد بیبی چکم مثبت شد رفتم ازمایش گفتن مشکوک تا بعد۴۸ساعت برم افتادم به خونریزی...

ازونجاییم که خیلی شدید بود و طولانی و سیستم بدنم کامل بهم ریخت حدسم اینه سقط بود

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

مبارکهههه..ازین مثبت تر؟

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
کی سقط کردی؟من سه چهار ماه پیش سقط کردم اینجوری ک دو روز قبل موعد بیبی چکم مثبت شد رفتم ازمایش گفتن ...

من آبان ماه سقط کردم توی ۱۹ هفتگی از دی اقدام کردم

خدا جون خودت کمکمون کن
واقعا🥹

اره عزیزم واضحه که مثبته..منم دعاکن