2777
2789
عنوان

رفتن... 🙂

264 بازدید | 19 پست

رفتن های واقعی خداحافظی ندارن منم بی هیچ خداحافظی رفتم... 

امیدوارم یه روز متوجه بشه که کیو از دست داده و پشیمون بشه بی صبرانه منتظر اون روزم 

ولی دیگه دوست داشتن یه ادم اشتباه کافیه 

به خودم یه زندگی با ارامش بدهکارم 

باید قوی باشم 🙂🌱

میشه برام دعاکنید بادلای مهربونتون ☘️♥

حسبی الله♥                                                                 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مطمئن باش پشیمون میشه ولی دیگه تونمیخوای 

آره گل من مطمئنم 

یه روزی ارزشمو میفهمه که دیگه دیر شده 😊

حسبی الله♥                                                                 

تجربه ی مشابه دارم

بهت قول میدم اگه قوی باشی و برای موفقیتات هرروز برنامه بریزی سال دیگه این موقع به شدت به خودت افتخارکنی و رویاهای بزرگی تو سرت بیان که برات ناممکن نباشه تحققشون🥰

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
اتفاقا با خدافظیه ولی پشیمونی چه سود خدا روشکر ک میتونی بری من پابند دوتا بچه ام

اخه خداحافظی فقط باعث وابستگی بیشتر میشه 

بگردممم🥺♥

حسبی الله♥                                                                 
تجربه ی مشابه دارم بهت قول میدم اگه قوی باشی و برای موفقیتات هرروز برنامه بریزی سال دیگه این موقع ب ...

آره دقیقا 😍

من به خودم قول دادم قوی باشم وبه جاهای بالا برسم ورهابشم ازهرچی وابستگی و ادم سمی 

حسبی الله♥                                                                 
منم بدون خداحافطی رفتم.خیلی دتبالم دویید. خیلی واسطه کرد ولی بی فایده بود

یه روزی میان دنبالت که دیگه کار از کار گذشته (: 

حسبی الله♥                                                                 
کاش ادماقدرمیدونستن وقتی پاشون میمونی دوسشون داری ن اینکه دم دستی باشی

من خیلی جنگیدم براش 

انقد دوسش داشتم که مطمئنم مادرش هم تااین حد دوسش نداره 

اما وقتی قدر نمیدونه منم نمیتونم بیشتر از این از خودگذشتگی کنم (((((: 

حسبی الله♥                                                                 
آره دقیقا 😍 من به خودم قول دادم قوی باشم وبه جاهای بالا برسم ورهابشم ازهرچی وابستگی و ادم سمی  ...

اولین قدمی که باید ورداری نوشتن برنامه روزانس 

از سبک شروع کن

روزی نیم ساعت پیاده روی

ساعت مشخص برای ۸ لیوان آب(درطول روز پخش باشه)

اگه علاقه داری(روزی یه رب کتاب خوندن، یک اپیزود سریال یا فیلم دیدن)

برو زبان یاد بگیر

اگه زبانت خوبه میتونی زبان جدید یادبگیری یا برای آیلس اقدام کن و روزی حداقل ۳ ساعت از برنامه روزانت رو به بهتر کردن زبانت اختصاص بده

نمیدونم چند سالته. اگه مدرسه یا دانشگاه نمیری یا اگه وقتش رو داری برو ساز یاد بگیر یا اگه به ساز علاقه نداری یه حرفه ی هنری حتی میتونه عکاسی یا طراحی باشه برو یادبگیر

این که بتونی بدون نیاز به کلمه ها احساست رو خالی کنی خیلی به آرامش و اعتماد به نفست کمک میکنه

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
اولین قدمی که باید ورداری نوشتن برنامه روزانس  از سبک شروع کن روزی نیم ساعت پیاده روی ساعت م ...

خیلی ممنونم ازت دوست خوبم 

۱۹سالمه دانشگاه از سال اینده میرم درس مدرسه هم که تمام شده 

به ساز گیتار علاقه دارم اتفاقا قبلا هم یه مدت کار میکردم حتما میرم ادامه میدم 

کتاب خواندن هم دوست دارم 

کلا میخوام جوری برنامه ریزی کنم که باکارای مورد علاقم وقتم رو پرکنم 🥰

مطمئنم این دوره سخت رو پشت سرمیزارم به زودی

حسبی الله♥