2777
2789
عنوان

عفونت

142 بازدید | 12 پست

سلام برای عفونت های مکرر چه راهی پیشنهاد میدین ؟ سالی چند بار درگیرشم 

تا قرص نخورم درمان نمیشه  

لباس زیر مناسب اسفاده میکنم و بهداشت رو رعایت میکنم شلوار جینم کمتر میپوشم 

راه دیگه ای کسی پیشنهاد داره ؟

قارچی یا باکتری

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من‌الان ۵ روزه‌گرفتارم‌دارن‌دیوانه‌میشه

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
اخه علت چی میتونه باشه  آزمایشاتم همه نرماله

اره دقیقا بخدا از کارو زندگی افتادم هی دراز میکشم

میگم‌نکنه بخاطر دستمال کاغذی اینجوری بشیم

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

چون‌من‌میرم دستشویی باید دستمال کاغذی استفاده کنم‌میگم شاید از اونه

قارچی

من که ۶ ساله قارچی دارم گلم ...سیستم ایمنی رو تقویت کن ...اوپتی وومن بگیر خیلی خوبه روزی یکی بخور

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز