2777
2789
عنوان

دلپیچه صبحگاهی

6841 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی میدونه علتش چیه؟  من زخم معده دارم،  دکتر علاوه بر داروهای معده بهم مبورین هم داده اما باز دلدرد و دلپیچه میگیرم،  یه روز یادم رفت مبورین رو بخورم روز بعدش دلدرد نداشتم،  ممکنه این دلدرد بخاطر اون باشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقن همسر منم حدود ۳ هفته ای هست که هرروز صبح دل پیچه داره دیگه واقعن نگران شدم 

لعنت به این دلپیچه،  ایشون شدید دارن؟  ببخشید اسهال هم میشن؟  چقدر طول میکشه؟  دارو میخورن تا خوب بشه؟ 

لعنت به این دلپیچه،  ایشون شدید دارن؟  ببخشید اسهال هم میشن؟  چقدر طول میکشه؟  د ...

اره عزیزم تقریبا شدید بود با اسهال رفتیم دکتر داخلی یکم قرص و سرم و آمپول داد تا حدودی بهتر شد اما بازم امروز دل درد شد ! حالا رفتم وقت سونوگرافی از معذرت میخوام بیضه و شکم و کلیه و همه چی گرفتم تا ببینیم چیه خودم بیشتر نگران پروستات هستم😔

دقیقن همسر منم حدود ۳ هفته ای هست که هرروز صبح دل پیچه داره دیگه واقعن نگران شدم 

من قبلا سریع قرص دیفنوکسیلات یا دیسیکلومین میخوردم خوب بود، اما الان بخاطر زخم معده میترسم زیاد قرص بخورم،  بیشتر تحمل میکنم ولی میره رو اعصابم،  همش میترسم از خونه برم بیرون،  هرجا میرم اول دنبال دستشویی میگردم وقتی ببینم نزدیکا هست خیالم راحت میشه

اره عزیزم تقریبا شدید بود با اسهال رفتیم دکتر داخلی یکم قرص و سرم و آمپول داد تا حدودی بهتر شد اما ب ...

نه نگران نباش ان شاءالله چیز جدی نیست،  ایشون هم استرس و اضطراب ندارن؟ 

نه نگران نباش ان شاءالله چیز جدی نیست،  ایشون هم استرس و اضطراب ندارن؟

اره عزیزم تازه متوجه شدیم مادر همسرم سرطان بدخیم دارن از همون موقع طفلک همسرم وحشتناک بهم ریخت از لحاظ روحی یعنی ممکنه از استرس باشه؟ 

اره عزیزم تازه متوجه شدیم مادر همسرم سرطان بدخیم دارن از همون موقع طفلک همسرم وحشتناک بهم ریخت از لح ...

آره بنظرم وقتی همچین موضوعی بوده قطعا از استرسه،  بهش میگن سندروم روده تحریک پذیر،  منم احتمالا همونم ولی خیلی رو اعصابه که مواقع حساس آدمو درگیر میکنه