2821
2789
عنوان

ادرار نکردن

128 بازدید | 10 پست

سلام خانما دخترم یک سال و چهار ماهضه غذا نمیخوره فقط شیرم میخوره کنه خنگم از روز اول ماه رمضون روزه گرفتم دو روزه ک مای بی بیش خشکه دیشبم باز گذاتشم تا صبح یک قطره جیش نکرده چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیوانه شدم چیکار کنم 

بهش اب میوه بده یا مایعاتی ک دوست داره تا اب بدنش جبران بشه

پسر من یکسالگی ب بعد دندون دراورد بخاطر همین خیلی بدغذا بود بچه شمام بخاطر همین‌ غذا نمیخوره 

حداقل شیرتون رو ازش دریغ نکنید ببین اگه شیرت کم شده شیرافزا دلستر پلو شوید اش رشته مایعات زیاد و.... تا شیرتون برگرده

نمیخوره هیچی انقد بهانه میگیره دو روزه فک کنم از همین ادرار نکردنش باشه ببرم دکتر ینی

دکتر لازم نداره

نخورده که جیش داشته باشه

چای آبمیوه مایعات یه چیزی میخوره دیگه

میگی جیش داره نمیاد

اگ اونطوری باشه ببر قبلا روزی چندبار پوشکش عوض میکردی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
عزیرم دختر دیگمم همینطور بود از شیر گرفتن انقد اذیت کرد دوباره دادم 

بچه منم همین طور بود از شیر گرفتمش البته نظر دکتر بود دوماه خیلی اذیت کرد پوستمو کند غیر شیر هیچی نمی خورد . به زور غذا بهش می دادم و اما الان خیلی بهتر شده . شیر خالی بچه رو نابود می کنه مخصوصا شما که روزه می گیری . الان نقش شما خیلی مهمه باید کنترلش کنی

اخه چطور به خودت اجازه چنین کاری دادی؟ درکش برام سخته

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰